|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starši dojenčkov #skupajdoma
20.3.2020 8:17:49   
Ajra RR
Draga mamica/očka,

domača karantena niti približno ni mačji kašelj. user posted image  Skrbi me za otroke. Težko mi je sami. Srečna sem, da smo vsi zdravi, ampak koliko časa se bomo lahko ubranili virusa? Kdaj bo tega konec? Rad bi poskrbel za svojo družino, pa ne morem biti z njimi vsako minuto ... Vsak dan nas premetavajo različna čustva, skrbi, strahovi in tisti nemiren občutek, ko ne veš, kaj se bo zgodilo jutri. In vse te številne občutke moramo starši zaradi otrok imeti še toliko bolj pod nadzorom. 
Da ti bo lažje krmariti čez vse to, smo tukaj ustvarili VAREN PROSTOR, kjer lahko zapišeš, kako se trenutno počutiš. user posted image Povsem ANONIMNO, seveda. Karkoli ti leži na duši in bi rad/a podelil/a z drugimi mamicami in očeti, tukaj je prostor za vse tvoje notranje vsebine.

Saj veš, v slogi je moč! Tudi, ko moramo ostati doma.


Tvoja Ringaraja user posted image


Sledi nam tudi na Facebooku in Instagramu!


< Sporočilo je popravil Admin -- 20.10.2020 10:09:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
photo
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
Izgorela mama: Ko je vsega preveč ...
Čeprav vemo, da popolna mama ne obstaja, se mame hitro ujamemo v vlogo absolutne skrbnice za dobro vseh, pri čemer se po...