|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test - pozitiven ali ne
23.11.2020 9:20:40   
Anonimen


Pozdravljene,
prosim za pomoč, kaj menite, je črtica ali ni? Kakšen dan po izostanku m, ne bi mogla točno rečti, ker ni ravna natančna.. tri tedne nazaj je bila edino netipična krvavitev, ki je trajala dva dni in ni bilo boleče..
Hvala za pomoč :)user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test - pozitiven ali ne
23.11.2020 10:06:05   
Lola993
Hejla,


mislim da bi črtica morala biti v desnem polju, zraven kontrolne? Ampak nisem prepričana..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Test - pozitiven ali ne
23.11.2020 19:57:46   
*rjavolaska*
Tudi po mojih izkušnjah se je izkazalo, da morata biti črtici ena zraven druge (cca. 4-5mm narazen). Tisti obrisi na pregibu ne pridejo upoštev.... Ko sem jaz to dojela, če je čiz sesulo, saj sem se prehitro veselila

(odgovor članu Lola993)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Test - pozitiven ali ne
23.11.2020 21:08:31   
Sun_flower7
Pozdravljeni.

Sem nova na forumu. Prva nosečnost 3 dni pred izostankom močan plus, vsi možni testi, povsod dve črtici. Ni bilo dvoma. Zdaj, v drugo. 5 dni izostanka in je test res čuden... Nedigitalni clearblue je pokazal -. Res je, da sem test delala zvečer. Danes sem delala malo prej z baby check in pokazal takole.
user posted image user posted image

Se ne upam veseliti, ker ne razumnem, zakaj clearblue pokaže -. No, v petek ga je. Kaj ve menite? Zakaj črtica ne postaja bolj vidna? Naj bi vsak dan bolj temnila.

Hvala za odgovore in spodbudo.

(odgovor članu *rjavolaska*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Test - pozitiven ali ne
24.11.2020 7:54:55   
Lara94
Živjo,
Tale test bi znal biti pozitiven. Pri meni je bilo isto, isti test in ravno toliko vidna druga črtica, na koncu sem rodila dvojčici. Za clearblue pravijo, da je velikokrat lažno negativen. Poskusi še s testom kakšne druge firme. Pa srečno 😊🍀

(odgovor članu Sun_flower7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Test - pozitiven ali ne
24.11.2020 8:38:06   
Sun_flower7

Danes zjutraj sem nardila test z jutranjim urinom in je bil negativen. Res več ne vem. Zgleda bo treba do naslednje menstruacije počakati. Po 6 dneh zaostanka bi pomoje že bolj temna črtica bila.

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Test - pozitiven ali ne
24.11.2020 9:08:31   
Anonimna294
Baby check mini je meni ravno prejsnji mesec pokazal priblizno takole rahlo drugo crtico kot tebi, in sem ze tudi mislila da je pozitivno, pa se je potem zal izkazalo da ni. Drzim pesti, da bo pri tebi drugace! 

(odgovor članu Sun_flower7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Test - pozitiven ali ne
24.11.2020 9:10:44   
Lara94
Ni nujno, lahko da je hormon še tako nizek, pa možno da je bila ovulacija kasneje. Ženski hormoni so čudna stvar. 

(odgovor članu Sun_flower7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Test - pozitiven ali ne
24.11.2020 13:55:15   
Anonimen
Res se vidi na BC oris druge črtice ampak žal moram povedati, da se je takole videlo tudi meni in to ni pomenilo pozitivnega testa. Po mojih izkušnjah so teli BC mini testi najslabši in nikoli ne veš a je ali ni (razen če ni res očitno).

(odgovor članu Lara94)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Test - pozitiven ali ne
24.11.2020 14:12:23   
Sun_flower7
Tudi meni se vse bolj zdi, da to ni to. Ker bi morala biti bolj intenzivna druga črtica. Kot sem rekla, bo treba na drugo menstruacijo počakati. Če je še vedno ne bo in bo test še vedno negativen, potem predvidevam, da moram h ginekologinji. Ironija je v tem, da ravno ta mesec, ko sva začela delati na otroku pa mi izostane menstruacija... Živci pa tudi svoje delajo. Skozi na wcju. Nek čuden občutek v trebuhu... Vse bolj se mi zdi, da je to v moji glavi samo, ta nosečnost, ker je želja tako velika. Ne bi bila ne prva ne zadnja.

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Test - pozitiven ali ne
7.12.2020 23:32:40   
Sun_flower7
Tako, čez nekaj dni po zadnjem javljanju sem naredila digitalni CB test in je bil negativen. Menstruacije še vedno ni. Čutim napete prsi, včasih mi je zjutraj malo slabo, spala bi, ampak ne razumem, zakaj bi potem bil test negativen. Kmalu bo 21. dan izostanka. Namerno nisem več delala testov, ker se mi zdi, da je digitalni test kar dober pokazatelj. Kaj menite? Počakam do naslednje predvidene menstruacije, ki bo okoli božiča. Ali bi spet delala test? Hvala.

(odgovor članu Sun_flower7)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...