|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test za nosečnost
4.8.2022 11:52:17   
sara99
Živijo!
Ima še katera takšno izkušnjo, ne veva več kaj naj si misliva.
Pozdravljeni!

Menstruacijo sem dobila 8.5, normalno vse. Potem pa bi morala priti 5.6 in je ni bilo. Naj omenim da od kar 8 mesecev ne jem kontracepcije nimam redne menstruacije. Po 3 dneh zamujanja sem naredila test FS in se mi je zdelo da vidim rahloooo črtico. Mislila sem si da imam pac željo tako močna in je drugače ni. Po 1h pridem nazaj in se je črta videla. Sicer rahla ampak se je. Vsi so jo videli ne samo jaz. Potem sem se en teden vsako jutro delala teste FS in se je na vseh videla rahlo, ni bila močnejša. Vmes sem naredila se CB in se je tudi videla. Bolele so me prsi kot nikoli pred menstruacijo. Ampak krvi test sem sla delat teden dni kasneje in je bil 1.20-torej negativen. 22.6 pa iz nič pride krvavitev. Ne vem ali menstruacija ali splav ali kaj. Bila je čudna.. zelo šibka, svetlo rdeča že skoraj roza in potem prave rjave barve ki je se nikoli nisem videla med menstruacijo. Trajala 3 dni. Jaz sem mislila da je pač menstruacija prišla ampak je bil verjetno zgodnji splav, vsaj tako so mi rekli različni zdravniki/ginekologi. Sedaj naj bi menstruacija prišla v četrtek 20.7, ampak je ni bilo. Test sem delala 28.6 na katerem je še bila rahla črta. Ne vem a je možno da se pri tako zgodnjem splavu na testu FS in CB še vidi črta, krvni je pa že 14 dni nazaj bil negativen.

Sedaj razmišljam, da tista krvavitev 22.6 verjetno ni bila menstruacija. En dan po začetku krvavitve 23.6 sem dala pregledati kri, ki je super, ne kaže nobenih težav s hormoni. Iz čiste radovednosti sem delala test že 16.7 in 20.7, kjer je bila črta ampak ista rahla, ne gre na bolj vidno. Ker bi mogla svojo gin čakat 3 mesece sem šla samoplačniško ultrazvok in je rekla da ni nič videt niti od tega mesca oziroma 2 tednov da se je primlo. Sicer ne vem če se lahka tako zgodaj vidi. danes 4.8. še menstruacije ni od nikoder. Zadnje 3-4 dni me bolijo prsi ni hudo sicer ampak so občutljivejše. Spremembo opazim tudi na bradavicah, saj jih imam skozi zunaj, kot da me zebe. ampak izgledajo tako kot da že res dojim.user posted image občasni krči v jajčnikih so že od prejšnjega meseca. čez 4 dni bo 2 meseca kar imam rahlo pozitivne vse teste. od BC, CB in FS.
Ne vem kaj naj. Vsak mi potem reče da če je krvni negativen ni šans da gre za nosečnost. Ne jemljem nobenih zdravil, ki bi lahko povzročile pozitiven test, na jajčnikih ni nič videt, za izvenmaternično nosečnost ne gre, nikdar prej nisem imela rahle črtice tudi po 2 dneh ne, sedaj se prikaže že po 1 min ampak ne postane nič bolj močna kot 8.6. Sem pa že včasih delala teste ko mi je zaostala in ni bilo niti male rahle črtice. Kakšen nasvet?? Svojo gin imam šele 6.9 in to zaradi nerednih menstruacij ne pozitivnega testa. Ne vem kaj naj se še obrnem, nihče nima odgovora na to.
Spodaj prilagam linke do slik testov.

Hvala vam in lep pozdrav!

https://ibb.co/x36X09Lž
https://ibb.co/r43wYBF
https://ibb.co/bLT7bdP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test za nosečnost
5.8.2022 16:30:59   
Anonimen
Jaz ne bi rekla, da so ti testi pozitivni 🙈Kdaj si imela ovulacijo? Ponavadi pride M dva tedna po ovulaciji, ni pa nujno.

Moja trenutna situacija je identična tvoji, zadnjo M sem imela 15.6., tri tedne nazaj pa par dni rjavega izcedka. Pojma nimam kaj se dogaja. V ponedeljek imam pregled pri svoji G in upam, da mi bo znala razložiti zakaj se to dogaja. Za zanositev se trudiva že precej časa, zato me vse skupaj še toliko bolj jezi. 

Svetujem ti, da pač počakaš do pregleda pri svoji G (vem, dolga je). Če boš težko zdržala greš lahko še vedno samoplačniško in na UZ uprašaš v katerem delu cikla si, da boš imela vsaj neko orientacijo. 

(odgovor članu sara99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Test za nosečnost
6.8.2022 8:40:47   
fracek
Hej Sara. Testi na fotografijah zagotovo niso pozitivni. Bos morala najprej urediti cikluse, sama pravis, da nimas rednih M, ugotoviti, kdaj je ovulacija, da lahko predvidis okvirni datum naslednje M. Na dan pricakovane M po mojih izkusnjah test ponavadi ze pokaze lepo crtico, ce pride do nosecnosti. Naj se vama cim hitreje posreci 🍀

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...