|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Težave v nosečnosti
9.7.2020 7:09:38   
puncka.
Srecno danes Lara🥰 sporoci kako bo slo, ce bos pri moceh! Res upam, da se ti samo zacne pa ne rabijo nic sprozit, glede na to, da si bila ze 3cm odprta.

Si pa rekla, da sta tvoji vecji za 2 tedna ne? Tako, da najbrz zato ti sprozajo ze zdaj? Jaz sem se koncno naspala. Prvi dan po nevem kolkem casu ej. Se takoj boljse pocutis 😊 drugace pa komaj cakam, da spoznam tudi jaz ta dva moja skrata. Po eni strani sem ze ful pripravljena, po drugi pa me kar panika kako bomo vse 😉

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Težave v nosečnosti
9.7.2020 15:24:49   
Lara94
Evo, moji zabici sta rojeni. Mal so mogl pomagat da se je sploh začel ampak nic hujsega, vazno da sta vredu.Ja saj nevem zdaj vec kako je s tem ali sta vecji ali ne. Sprozil so pa ker je zdravnica rekla da je cas, ceprav je na izvidu pisalo nekaj drugega. O vrjamm da je počutje boljše, dobr spanc res pomaga, sploh v nosecnosti. Vse bo slo, pravijo da so dvojcki namenjeni tistim mamam, ki so za to sposobne 😊

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Težave v nosečnosti
9.7.2020 18:53:09   
puncka.
Ooo a res! Cestitke🥰🥰🥰 pa cimvec cartanja in lepih trenutkov z njima!

Kako je potekal porod? Je slo naravno ali CR? Si vzela EA? Joj sem kr navdusena zate! Upam, da ste vsi OK! Koliko sta pa bili tezki? 

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Težave v nosečnosti
9.7.2020 20:09:43   
Lara94
Hvala 😊🥰🥰saj se malo pa bos tudi ti na vrsti.Zjutraj je bilo tisto britje, klistiranje, tusiranje, na preglesu so ugotovili da sem odprta 7cm, smo cakali samo se popadke, predrli so mehur, pa so bili preslabi, zato so mi dali flaso umetnih. Sta pa potem ko se je zacelo ornk dogajati kar pohiteli. Vecja je imela 2680, manjša pa 2410. Proti bolecinam pa sem imela samo masko. Dobila par sivov, neki inekcij in je blo to to. 

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Težave v nosečnosti
10.7.2020 7:34:46   
puncka.
Ooo ma sej to je slo pa hitro! Kdaj si pa dobila ta mocne popadke? Pa koliko časa si bila v porodni? No saj tamali sta OK mer za dvojcici. Sem mislila, da bosta se vecji, ker so ti govorili, da sta za 2 tedna naprej.Si rodila v Lj porodnisnici ne? 

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Težave v nosečnosti
10.7.2020 10:05:18   
Lara94
Kaksne 10min pred prvim iztisom so se začeli ta močni popadki. V porodni sem bila od pol 9h, tako da je bilo res vse zelo hitro. Babca je bila super, lepo predihavala, vse kar mi je vmes naredila je razložila kaj dela pa zakaj. Ceprav se vednp vsi pravijo da sta za 35 tednov kar veliki, pa se dvojcici. V Lj sem rodila, nisem imela druge izbire, ker sem bila ze od zacetka tam vodena. 

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Težave v nosečnosti
10.7.2020 12:46:06   
puncka.
Joj res super izkusnja. Se mi zdi, da si bila ekspresno hitra res! :) si bila sama ali s partnerjem? Obiski so se dovoljeni? Ja sej meni se tudi zdita super mer! :) imata razvit sesalni refleks glede na to da sta rojeni v 35.tednu?


(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Težave v nosečnosti
10.7.2020 19:07:21   
Lara94
Ni bilo tako grozno, razen cakanja 😊na papirjih pise da je bil porod koncan v 2h urah. Je bil partner zraven, ampal je lahko prišel šele ko so se začeli močnejši popadki. Obiskov pa na žalost ni, čuden občutek je ko ne more niti ocka pogledat svojih otrok. Imata sesalni refleks, le da ima manjša malo manj razvitega. 

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Težave v nosečnosti
10.7.2020 20:12:38   
puncka.

Hehe to je super, da je bli v 2eh urah. Tudi jaz upam na taksnega 😊No super, da je vsaj v porodni lahko bil zraven. Pa se potem 3 urce je bil z vami ne? To za obiske je pa res bedno. Uoam, da v Po ostane, da partner se vedno lahko pride. Saj ce je s tabo v porodni, bi lahko potem prisu tudi na obisk 😉Koliko dni pa naj bi bili v porodnisnici? No super, da ga imata. Vsaj neki. Se bo ze potem se dodatno razvil. Mene pa tako mucijo hemoroidi da je groza!! 😥😥😥😥😥 Nevem sploh kaj bi nrdila, da bo malo boljse. Hladim z ledim, malo pomaga ma je potem spet isto 😫😫

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Težave v nosečnosti
10.7.2020 21:32:26   
Lara94
Saj vrjetno bo ker si enkrat ze rodila pa priblizno tudi ves kaj pricakovat. Jz sem vse doživljala drugače kot pri prvi, pa sem bila pri prvi isto časa v porodni kot zdaj. Ane, jz sm isto rekla. Pri porodu je lahko, na obisk pa ne sme. Ni logike 😖🙁 naj bi ostala so ponedeljka, ampak ce bodo jutri vse preiskave ok bom prosila če grem lahko v nedeljo. Če bi bili dovoljeni obiski bi vrjetno še zdržala, tako pa komaj čakam da pridem domov. Saj se ne sekiram, počasi bo že steklo če je namenjeno. Če ne pa tudi nič hudega, tudi prva se je dojila samo en mesec. Jooooj to ti pa res ne znam dati nonenega nasveta, ker nikoli nism imela težav s hemeroidi. Vrjamm pa da je smotano 😔😔

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Težave v nosečnosti
11.7.2020 10:12:05   
puncka.
sej tudi prvic je sam porod bil 2 urce. Sem se zelo hitro odpirala in bila do zadnjega doma. Sem prakticno prisla samo rodit v porodnisnico. Ceprav se je doma vse vleklo 2 dni no. Popadki pa to.. 😑No saj je moznost, da bo tudi tokrat tako hitro. Ja res ni logike ej. Pol niti pri porodu ne bi smel bit, ce ne sme na obiske. No upam, da gres lahko ze jutri domov :) verjamem, da komaj cakas. Jaz sem pri prvi tudi. Mi je bilo prav mucno biti v porodnisnici. Pa takrat so bli dovoljeni obiski. Ja edino pravilno razmisljas. Lepo je, ce dojis. Ampak ce ne gre pa tudi ne mores z glavo skozi zid. Zdaj sta le dve in je se tolko tezje. Jaz jih tudi naceloma nimam.. Ampak zdej je pa grozno res. Ce pocivam in hladim je boljse, samo kaj ko nimam casa pocivat 😉😉Je veliko mamic z dvojcki v porodnisnici? 


(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Težave v nosečnosti
11.7.2020 11:13:52   
Lara94
O super, potem pa zna biti zdaj podobno 😊ah prevec komplicirajo tam ko ni treba. Sej ponavadi te tudi partner pride iskat in odpelje domov, tako da bi jim lahko pustili eno urco obiska. Tocno to, pa tudi glavna sestra pravi naj si ne zakompliciram prevec, sta le dve pa se ena navihanka doma. Ker pri prvi pa nje ni bilo in so na vso silo hotele da dojim. Ja poznam, imas se eno doma ki ima prevec energije 😁😁 trenutno samo jz pa se ena jih danes dobi z intezivne. Oddelek je pa polnk, tako da ce se katera rodi nevem kaj jih bojo dali


(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Težave v nosečnosti
11.7.2020 16:27:33   
puncka.

Ja res je.. Meje odprte, lokali, hoteli vse dela normalno. V porodnisnico pa ne sme partner pridet, ki se pa najbrz res cuva in ne izpostavlja, da ze tako ne okuzi tebe pa otrockov. Ja ta nasa ljuba drzava.. Kaj ces 🤦‍♀️Vidis mene pa sploh niso silile k dojenju pri prvi. Tudi dodatek so zelele dati brez problema. Sem bila bolj jaz tista trmasta, ki je hotela dojiti. Saj sem potem. Samo sta bila prva dva meseca peklena 😫😫zdaj ne bom tako dolgo vztrajala.. Ne bo po moje casa/volje.. Joj ma pol pa res ni dosti dvojckov. Jaz ubistvu osebno nobenga ne poznam, ki jih ima ali so na poti. Smo res posebne 🥰🤪

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Težave v nosečnosti
19.8.2020 15:48:01   
puncka.
Lara ste OK? Tudi moja dva skrata sta rojena in sta super. Sedaj vidim, da so imeli nasi dojencki podobne mere pri rojstvu, kar je super za dvojcke 😊smo pa stari ze 2 tedna in se super rihtamo 😊🥰 tudi sestrica ju je sprejela odlicno! 👏


(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Težave v nosečnosti
23.8.2020 21:15:03   
Lara94
Ojla, sem vredu. O čestitke, sta oba vredu? Kakšen je bil porod? Super da ju je sestrica sprejela. Pri nas smo vmes imeli težave z lubosumnostjo tavelike, ampak se je že navadila. Še malo pa gre v vrtec in bo tudi zame malo lažje. 

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Težave v nosečnosti
24.8.2020 8:24:11   
puncka.
Hvala 😊 ja oba sta vredu. Rodila sta se z super tezo, tudi zlatenice ni imel noben. Edino sesalnega refleksa nista imela, pa smo se hranli na flaso. Si crpam svoje mleko in jima dajem po flasi. Zdaj smo nasli nek ritem, se zbujata na 3 urce, vcasih ponoci 4 in nam je tako super 😊 sicer danes sta imela ponoci kar zur, ampak drugace sta pa ekstra pridna! 💙 Porod je bil tak ko bi si ga lahko samo zelela. Vse je potekalo super, ceprav so na zacetku mislili, da bom mogla imet CR, ker se je en od dvojckov obrnil na ritko in je nogico dal pred glavo vodilnega dvojcka. Ko so vidli, da je v porodni kanal sla prva glavica je slo potem vse odlicno. Res lepa izkusnja, pa se EA sem vzela. Cutila sem vse, samo bolecine ne. 
Nasa tavelika ju je lepo sprejela. Ni ljubusumna na njiju, samo v primeru ko pridejo none k nam, ker se kdaj res cudno obnasajo. Itak dojencki so OH in sploh njo pa kdaj kaj nakricijo brezveze. Je pa res skrbna sestrica in mi dosti pomaga 🥰
Drugace vi ste ze imeli sistematski? Sta se dosti poredili? 

(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku
Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...