|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v kakšni postelji so spali...
3.9.2005 12:54:05   
mujcek
vaši dvojčki ali trojčki? Mogoče je vprašanje malo butasto ampak slišala sem, da morajo najprej spati v isti posteljici. Skrbi pa me, da je posteljica 60x120 premajhna; od začetka verjetno še gre, ko pa malo zrastejo pa jih ne moreš več imeti v tej posteljici. Kako pa ste jih polagale v posteljico-po širini posteljice ali po dolžini (vsakega z ene strani)?

Do katerega meseca naj bi spali v isti posteljici?
Ali ste imele posteljo velikosti 70x140 ali 60x120?
Kakšne velikosti naj nabavim odejico?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   v kakšni postelji so spali...
4.9.2005 10:24:09   
SISI25
Jaz sem ju dala že na začetku vsakega v svojo posteljico. Imamo pa 60x120. Moja dva sta prve 3 dni v bolnici ležala skupaj v topli posteljici, nato pa vsak posebej.
Sem na začetku tudi razmišljala, da bi ju skupaj dala pa ni bilo šans. Ko sem ju dala skupaj ležati jima ni bilo nič všeč. Tudi če sem ju dala v dnevni ali na mojo posteljo.
PA sta enojajčna in naj ti naj bi bili še bolj povezani.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   v kakšni postelji so spali...
4.9.2005 13:40:35   
ursk@
Moje dve pa sta spali do 5 mesecev v eni postelji 70x140 in sicer vsaka na svojo stran. Potem pa sta postali preveliki in sta se začeli dotikat druga drugo in sva ju morali dati vsako v svojo posteljo, hkrati pa tudi v svojo sobo, ker je spalnica premala za dve posteljici. Od takrat spita celo noč, ker ju očitno jaz več ne budim s svojim smrčanjem .

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   v kakšni postelji so spali...
4.9.2005 13:41:32   
ursk@
ursk@ je napisal/a:

Moje dve pa sta spali do 5 mesecev v eni postelji 70x140 in sicer vsaka na svojo stran. Potem pa sta postali preveliki in sta se začeli dotikat druga drugo in sva ju morala dati vsako v svojo posteljo, hkrati pa tudi v svojo sobo, ker je spalnica premala za dve posteljici. Od takrat spita celo noč, ker ju očitno jaz več ne budim s svojim smrčanjem .

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?