|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po porodu
13.5.2020 15:30:59   
Maliskratek
Živjo punce,


Mene pa zanima, koliko puncam je tukaj uspelo zanositi kmalu po porodu, kljub temu, da zaradi dojenja niste še imele menstruacije.
Doma imam 9 mesečnega fantka in ker bi oba z možem nora rada imela še enega malega škratka, delava na tem. Je pa tale najin fantek pravi odvisnik od mojega mlekca 😂. Čez dan več ali manj je gosto hrano, ponavadi se 2x še podoji čez dan, čez noč pa nekje 3-4x, ne prespi več kot 3 ure skupaj. 😅Posledično zaradi tega menstruacije še ni na vidiku. Bojim se pa, da se bova za drugega dojenčka precej načakala, v prvi vrsti, ker še ni menstruacije, hkrati pa sva se precej namatrala že za prvega (dve leti). 
Kakšne so vaše izkušnje? Koliko možnosti je, da se zanosi kljub temu, da še ni menstruacije? Ste tiste, ki ste se pri prvem trudile zanositi, drugič zanosile hitreje ali počasneje? Kakšne simptome ste imele, da ste posumile, da ste noseče, v primeru, če še nsite imele menstruacije po porodu?
Moram pa povedati še to, da odkar sva začela načrtno delati na drugem dojenčku, da stalno občutim neko napetost v jajčnikih, vendar verjetno to dela psiha 😆, ker test je bil do zdaj vedno negativen.
Lep pozdravček vsem in držim pesti za vse, ki čakate na tisti težko pričakovani plusek💗
Otroci so naše največje bogastvo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po porodu
10.7.2020 10:26:53   
Katka123 RR
Pozdravljena!

čestitke za otročka in upam da se vam kmalu pridruži še ena sreča :)
koliko vem dojenje ni kontracepcija in tudi ni nujno da zaradi dojenja ni menstruacije..
glede zanositve brez menstruacije je loterija ker neveš kako je z ovulacijo. si se pogovorila mogoče z ginekologinjo in kaj lahko v tem primeru naredita? ali je možno sprožit z pomočjo tablet kljub dojenju?

mogoče skočiš še na temo noseča vsak mesec znovaa in tam najdeš kakšno ki ima podoben primer :)

lp in srečnouser posted image

< Sporočilo je popravil Katka123 RR -- 10.7.2020 10:29:28 >

(odgovor članu Maliskratek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?