|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavračanje GH
24.6.2021 12:30:31   
LarisaN46
Zdravo!


Imam 8 mesečnega fantka ki mu sedaj izrašča prvi zobek. Preden sem opazila zobek je bil kar nekaj tednov bolj razdražljiv in jokavi. Sedaj pa mi je začel zavračati vso gosto hrano. Karkoli mu naredim za jest se začne jokati in usta pusti zaprta. Z uvajanjem sma začela pri 4 mesecih. Na začetku je šlo vse super, pojedel je vse kar je dobil. Mu pa že od samega začetka sama delam kašice. Pri 6ih mesecih sem prvič dodala tudi začimbe. Do nekje 7 meseca mi je vse jedo brez problema (edino mogoče količinsko bi moral več?). Zadnja 2 meseca pa mi noče nič več jest, mu naredim za zajtrk njegovo najljubšo jed (mlečni riž z ovsenim mlekom in jabolkom) mi poje 2 žlički potem pa spet jok. 
Tašča me vsaki dan bombardira z tem kak je ona svoje 3 otroke hranla pa vzgajala in da je imela adaptirano mleko samo do 9 meseca in da so do takrat že vsi vse jedli. Da jaz davam mojemu otroku preveč flaške da more zdaj že jest vso našo hrano, itd. 
Ok razumem da zaradi zobeka in bolečin nima apetita, ampak a ga res morem fosirat z našo hrano? Tašča pravi ja da ga naj lačnega pustim da mu naj ne dam flaške ampak kašico, pa če nebo hoto bo pa pač lačen. Meni se pa otrok zasmili ko vem da je lačen pa ne želi kašič ampak mu potem dam mleko.
Res nevem kaj naj naredim. So to zobki? Je to tudi zdaj malo poletje krivo? Jaz naprimer poleti zelo malo jem ker mi ne paše v taki vročini jest, niti nimam apetita. 

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavračanje GH
24.6.2021 13:50:10   
Lara94
Živjo,jaz bi na tvojem mestu poskušala vsak obrok najprej gosto, pa če nebi šlo, bi mu sigurno dala flaško. Verjetno ga še kakšen zobek matra, pa poleti večina nima ravno apetita(vsaj pri mojih je bilo tako)

(odgovor članu LarisaN46)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zavračanje GH
24.6.2021 17:38:30   
LarisaN46
Hvala😁


(odgovor članu Lara94)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zavračanje GH
26.6.2021 11:15:09   
Tasykaa RR
LarisaN46 tudi jaz bi probavala vsak obrok najprej ponudit GH sele nato flaško 😉 mogoc ima samo obdobje, lahko je pa res zobek kriv, jaz sem mojemu ko je bil zobek kriv bolj pretlacila Gh in je jedel 🙏 ker se mu je prav vidlo da ga zaboli ko hoce kaj vecjega pojest. Imamo pa sedaj tudi en zobek cisto malo zunaj. Ce pa res ne jè kaj pa normalno da bi mu jaz tud dala flašo samo da nekaj pojè 🙏 tašča pa je imela možnost svoje vzgojit 🤣 ti pa delaj po svoje 😉  moj sicer pri 10mesecih je sedaj samo GH, tak da cisto odvisno od otročka🥰 ☺ 




(odgovor članu LarisaN46)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zavračanje GH
29.6.2021 20:48:08   
Lelly28 RR
Larisa moji hčerki sedaj, ko izraščajo zobki (stara je 10 mesecev) ne paše jesti kašic ampak hoče koščke hrane, da lahko grize. Pomoje ji pomaga pri tem, da zobek hitreje predre dlesen - poskusi. Drugače se pa ne sekiraj glede hrane, v tej vročini tudi nam odraslim bolj paše piti kot jesti. Glej da ne dehidrira , morda mu ponudi lubenico- naša je pravi mali lubenicožer =D

(odgovor članu LarisaN46)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...