cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

13 razlogov, zakaj je super imeti otroke istega spola

Ali je slabo imeti tri ali celo več malčkov istega spola? To so razlogi, zakaj bi si morda želela imeti več otrok istega spola.

13 razlogov, zakaj je super imeti otroke istega spola

To so razlogi, zakaj si boš želela imeti več otrok istega spola:


1) Ne boš žalostna, ko boš pospravila komaj parkrat oblečena oblačila starejšega malčka.


2) Včasih bi si populila vse lase, ko je treba počistiti stranišče za vašim fantom. In enako, ko moraš pobirati oblačila hčerke iz tal v njeni sobi. Hm, morda imajo zato mame, ki imajo otroke obeh spolov težave z izpadanjem las. 


3) Včasih se je težko igrati. Razen, če ti uspe, da se igraš rokoborbo s sinom in med odmori med rundami spiješ čaj, ki ga je hčerka skuhala v svoji majhni kuhinji. 


PREBERITE TUDI: Dragi mož, nekoč bova vse to pogrešala


4) Možnost, da vas nekaj preseneti se eksponentno zmanjša z vsakim novim otrokom istega spola.


5) Postaneš zanimiva. Redkost. Začneš uživati v pozornosti drugih. Povejte nekomu, da imate fantka in punčko, in komentar bo "Kako čudovito." Recimo, da imate tri fante ali tri deklice, takrat pa bodo reakcije od šoka do strahospoštovanja. Vseeno je, če si mislijo: "Še dobro, da nisem v takšni situaciji," vi ste srečni in to je edino pomembno.


6) Puberteta postane faza, ki jo preprosto sprejmete. Od prvega otroka: "Ne vem, koliko časa še zdržim to", do tretjega otroka: "po mojih izračunih bo konec čez 4,25 leta".


7) Očitno obstajajo dokazi, ki nakazujejo, da je v raju posebno mesto za mame več fantov. Dokazov še nisem našla, vendar sem prepričana, da so nekje.


8) Odgovor na vprašanje: "Kako se rodijo dojenčki" postane veliko preprostejši, če ste starši večih otrok istega spola. Pri prvem se trudiš, potem pa samo copy paste. Če si iznajdljiva in imaš fantke, je povsem legitimno, da dvigneš roke v zrak in svojemu partnerju rečeš, da je to njegova težava in da o teh stvareh nimaš pojma.


PREBERITE TUDI: Stari starši, ki skrbijo za vnuke, živijo dolgo


9) Načrtovanje zabave v kinu s hčerkami je veliko lažje, kot da moraš za ogled Frozen 2 svojega sina podkupiti s sladkarijami in lizikami.


10) Vzdrževanje reda med igračami je zelo pomembno za ohranjanje zdrave pameti. Iskanje odtrgane glave Barbie je prav tako stresno kot iskanje figure Vojne zvezd s šminko na ustih.


11) Z rojstvom tretjega sina ali hčere postanete strokovnjak in druge matere se bodo po nasvet obrnile k vam.

 

12) Nihče od otrok vam nikoli ne more očitati, da favorizirate drugega, samo zato, ker je dekle / fant.

 

PREBERITE TUDI: Drago dete, včasih pozabim, kako zelo sem srečna


13) Otroci se manj prepirajo, če so istega spola. No, pravzaprav ne, enako se prepirajo. To 13. alinejo sem dodala v upanju, da se bodo nekega dne moji fantje imeli zelo radi, tako kot imam jaz rada vsakega od njih. In vseeno je, kakšnega spola so, ne bi jih zamenjala za nič na svetu.


Vir: Essentialkids.com.au/Ringeraja.rs

news-img

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži rešijo življenja?

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - varnost je vedno na prvem mestu.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem