writing-img

G. Frenk Krištoflc in G. Aleksandra Bola Natek

clock-img

15.03.2007, 09:25

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

Zanimajo me izkušnje z njima. Trenutno mam Krištoflca pa sm z njim bl tako tako zadovoljna(v enem letu in pol kar ne morem zanosit je naredu 2x UZ in konc-čeprav je reku da bmo delali preiskave pa nebo nič-če do junija ne zanosim grem po napotnico za na kliniko, me je pa nazadnje prvo vprašal kakšno kontacepcijo uporabljam.) O Natekovi pa sm slišala že neki pozitivnega pa me zanima mnenje.
tnx

clock-img

15.03.2007, 11:06

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

a res nobena nima izkušenj z njima?

clock-img

16.03.2007, 10:24

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Js poznam Krištoflca, ampak nisva midva nič v zvezi z reprodukcijo delala, ker sem se prej preselila. Je pa par mojih kolegic pri njemu in naj bi bil kar stručko in sploh fajn. Ne špara z preiskavami. Mene osebno ni glih fasciniral pač G kot G. Moja seka ga pa ne more prehvalit. Une ta druge pa ne poznam.

Upam, da boš čimprej pogruntala.

LP

clock-img

19.03.2007, 07:32

clock-img

alpog

pencil-img

480

Saj sta oba kar OK, samo mislim, da bi prej prišla na vrsto na preiskave v Slovenjegraški bolnici. Če ti je hudo čakati, si poskusi zrihtat tja. Tako ali tako se kasnejši postopki in čakalna doba zavlečejo še za nekaj let!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem