writing-img

GLISTE

clock-img

26.02.2010, 19:20

clock-img

skopčevka

pencil-img

64

Prebrala sem že kaj so gliste,pa me zanima kako se prebolijo a so kej nevarne ,se morda lahko prenesejo na odraslo nosečo osebo,in kako se sploh dobijo!!!hvala za odg!

clock-img

26.02.2010, 19:27

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Moji hčerki so se ponavljale,tako da smo potem vsi v družini dobili tablete.
Nevarne......Moji punčki je bilo slabo,bolel jo je trebuh,ni imela apetita.Od moje znanke hčerki so že začele lest v luliko.So ponoči leteli v dežurno.Tudi moj zdravnik je to potrdiluser posted image

Vse je treba preprat na 60 stopinj.

clock-img

26.02.2010, 20:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Gliste se zdravijo s tabletami, katere se dobijo na recept.

clock-img

27.02.2010, 17:25

clock-img

bibalaza

pencil-img

24

zdravo, nosečnici gliste same po sebi niso nevarne (vsaj to so meni lani rekli ko smo imeli tako situacijo). Če se bojiš da si okužena pač nesi blato na testiranje pa boš mirno spala.
okužen otrok lahko preko rok prenese gliste vsem družinskim članom.  kot so že napisale je običajno izguba apetita, slab zadah, utrujenost, bolečine v trebuščku in povečana želja po sladkem. Dobi se tabletke proti glistam in sicer vermox dobi pa se jih samo na recept, jemlje se jih tri dni. Fino je da se potem res dobro prepere vsa posteljnina, brisače, pidžame..skratka vse kar bi lahko prišlo v stik z glisticami. iz telesa se lahko mrtve gliste izločajo mislim da še 14 dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem