cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pograd - pri kateri starosti?

clock-img

29.09.2008, 21:56

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Dva otroka moramo dati v eno sobo, pa žal ni prostora za dve nizki postelji. Obeta se nam en višji pograd s stopničkami, pa me je strah, da ne bi naš tri letnik padel dol, predvsem ponoči. Ali imate kaj izkušenj s pogradi, koliko so bili otroci kaj stari in kolilko spretni, ko ste (če ste jih) postavili?

clock-img

29.09.2008, 23:18

clock-img

glen

pencil-img

1870

Prijateljica je svoji pupi dala na pograd od malega princa pri 3,5(zgoraj)in 1,5(spodaj)

clock-img

29.09.2008, 23:21

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Ima pograd od novolesa.Star je bil 3 leta,ko ga je dobil.Je visok cca 180 cm

clock-img

30.09.2008, 08:41

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša dva sta začela spat v pogradu ko je bil tamal star 1 leto tavečja pa 3 leta, nikol ni bilo nobenih problemov je pa pograd tak da ima čez celo stranico leseno ograjo le na začetku je lestev, ki se da odstarnit, tako da čez dan ne hodita gor. Glede na to da zdaj 4 letnica ful laufa po postli (spi nemirno) do zdaj nismo imel nobenih problemov, tamal pa sploh ograjce ne rabi spodaj, ker čist lepo spi se ne premetava.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.09.2008, 11:04

clock-img

lois

pencil-img

106

Hubi, jaz sem svojemu sončku kupila pograd pri treh letih, ker si ga je tudi sam želel, ker je rekel, da bi rad plezal po lestvi. Naš pograd je bil že kupljen z varovalno ograjic, je pa fino, ker ima lahko spodaj zabojnike z igračami.

Če se boš odločila za pograd in če ga boš kupovala, v trgovini vprašaj za varovalno ograjico, tako boš bolj mirno spala user posted image .

Je pa tudi varianta, da kupiš tako posteljo, kjer se druga postelja povleče iz postelje in tako tudi pridobiš na prostoru, ker jo imaš lahko čez dan pospravljeno.

Proizvajalec teh mladinskih sob oz. postelj je Mali princ.

clock-img

10.06.2022, 02:36

clock-img

Svetovanje

pencil-img

18

Sicer vidim, da je objava že alo v letih, a glede na to, da smo jo mi našli preko Google, bo morda še kdo bral to v prihodnje. Naši so sicer starejši, 4 in 6, pa smo imeli kljub temu pomisleke, nato smo pa videli, da ima večina pogradov pri temu ponudniku ograjico ( https://www.salonpohistva.si/pogradi ) in smo malo povprašali njihove svetovalce kaj in kako. Šele takrat smo bili zares pomirjeni. Pa še možnost vračila v prvem letu so nam ponudili, če slučajno bi ne bili zadovoljni, ali bi videli, da se otroci ne znajdejo najboljše. No vsaj mi smo sedaj navdušeni tako s pogradom, kot vzmetnicami )tudi kupljene pri njih), kot spletno trgovino, saj smo pri njih nato opremili še vse ostale prostore. Imajo super cece in kvaliteto.

clock-img

28.06.2022, 23:32

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

399

kateri pograd pa imate? se tudi mi ravno med njihovimi odločamo, pa si želimo res enega masivnega ker niso ravno najbolj mirni otroci in bo veliko skakanja

clock-img

23.02.2024, 01:06

clock-img

rajkoshribov

pencil-img

5

Kak pograd priporočate za najemniško hišo za študente?


< Sporočilo je popravil rajkoshribov -- 23.2.2024 1:09:51 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem