cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Impotenca!

clock-img

03.08.2009, 19:39

clock-img

Anonimen

Imam 40 let starega partnerja s katerim sem imela še pred 2 letoma izvrsten seks in nobenih težav z erekcijo, prav nasprotno bi lahko rekla.  Žal sva takrat prekinila razmerje za dobro leto. Odkar sva spet skupaj nič več ne funkcionira. Nonstop mi zatrjuje kako ga vnemirjam, ampak preden pride do erekcije poskušam vsemogoče da je penis kolikor toliko trden, da sploh lahko pride do penetracije. On se izgovarja, da so to leta, ampak meni je to skoraj neverjetno.
Sem že razmišljala, da bi ga prosila, da gre na kakšen pregled k specialistu, če nima slučajno kakšne resnejše težave.
Je imela katera /kateri podobne težave in kaj je za narediti? Hvala za vse odgovore!
Lep pozdrav!

clock-img

03.08.2009, 19:47

clock-img

Anonimen

hejla, kot bi poslušala sebe, s to razliko, da sva stara 25 let. To se mi je zgodilo s fantom, s katerim sva imela eno avanturco par let nazaj, potem se nisva več videla. Sedaj sva se spet srečala, vznemirjenje totalno, vem da ga fuuuuuuuul privlačim, a ko je prišlo do seksa....sem bila že pošteno utrujena od nenehnega vzpodbujanja, da je korenjak stal trdno. Enkrat se je izgovarjal na alkohol, drugič na pretesne kavbojke....kaj pa vem, po moje je to bolj resen problem user posted image Kakšno moško mnenje? user posted image

clock-img

03.08.2009, 19:49

clock-img

Anonimen

Ko sem še hodila okrog ginekologov, so bili povsod letaki, koliko moških trpi zaradi motenj erekcije in da naj obiščejo zdravnika, ker se težavo da rešiti. Takrat mi je bilo malo hecno, ker mojemu stoji takoj, ko mu samo pomežiknem, ampak očitno se lahko to zgodi vsakomur.
Torej moj nasvet: naj gre k zdravniku.

clock-img

22.08.2009, 20:27

clock-img

Anonimen

Vsak drugi je impotenten.Zato pa je viagra na bel recept.Kar pogumno k dr.

clock-img

23.08.2009, 13:57

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Zakaj pa sta se takrat razšla? Mogoče se podzavestno boji spet zbližat s teboj, ker si ga takrat zelo prizadela. Potem bo to pač nekaj časa trajalo, da ti bo spet zaupal in potem bo ok.
kar se let tiče nimam pojma, kako to gre - ali se res vse lahko spremeni v 2 letih ali ne - moj lubi še ni toliko staruser posted image . V tem primeru bi pomagal zdravnik, saj za tele starostne motnje organskega izvora obstajajo kar dobra zdravila baje.

clock-img

23.08.2009, 14:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594


IZVIRNO SPOROČILO: ronja

V tem primeru bi pomagal zdravnik, saj za tele starostne motnje organskega izvora obstajajo kar dobra zdravila baje.




Pri 40-ih še impotenco ne moremo šteti za starostno motnjo, saj 40 še ni starost, kot takšna oz. kot biološka starost, saj je lahko le-ta tudi psihosomatskega izvora pri kakšnem mlajšem moškem. Vsekakor naj obišče zdravnika, da se ugotovi, kakšnega izvora je pri njem ta motnja. Potem bo tudi lažje urgirati in se prilagajti.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.08.2009, 14:32

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ja, saj meni se tudi 40 še ne sliši tako veliko - samo kot pravim, nimam pojma o tem. Biološko gledano se mi je zdelo to mlado - vseeno imajo lahko tudi mladi težave, ki so fiziološkega izvora.
Za psihološke blokade pa sem itak napisala, da se mi zdi najbolj verjetno, da se pač podzavestno boji navezat nanjo - ker to je pogosto vzrok ali pa to, da se bojijo, kako jim bo šlo. Vsekakor se splača obiskat zdravnika in delat na zaupanju, slednje nikoli ne škodiuser posted image .

clock-img

03.11.2021, 14:22

clock-img

sanjasanja12

pencil-img

2

mi2 sva imela težave in potem sva našla domačega ponudnika teh naravnih tablet.
delujejo zelo solidno in so še kar poceni.

clock-img

16.05.2022, 14:01

clock-img

Graduate_student

pencil-img

14

Pozdravljeni!

V okviru izdelave magistrskega dela izvajam raziskavo na temo moške spolne funkcije in moškega spolnega zadovoljstva v Sloveniji.

V ta namen izvajam anonimno spletno anketiranje preko spletne platforme 1Ka:

💁‍♂️ Anketa je namenjena VSEM moškim, ki so starejši od 18 let.

💁‍♂️ Anketa je sestavljena iz 28 vprašanj zaprtega tipa (na klik).

💁‍♂️ S pritiskom na tipko “KONEC” na koncu vprašalnika uspešno oddate anketo, v nasprotnem primeru se šteje anketa kot neveljavna!

💁‍♂️Podatki bodo POPOLNOMA ANONIMNI in bodo služili izključno izdelavi magistrske naloge.

🤝 Zahvaljujem se vam za sodelovanje.

Link📍https://1ka.arnes.si/a/763c4e2f 

 



Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem