cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Stare sinhronizirane risanke

clock-img

12.05.2019, 16:24

clock-img

rado7rado

pencil-img

4

Pozdravljeni.Ker nisem naletel nikjer na sinhronizirane izdaje starih risank bom vprašal tukaj.Mogoče kdo ima kopije teh starih risank na kakih vhs kaset_ah ali kakem dvd-ju.V mislih imam fračji dol,barbapapa,he man,čebelica maja,medvedek uhec,pipi in melkijad.Če slučajno kdo ima ali koga poznate da a me prosim kontaktirajte.Za kopije sem pripravljen tudi plačat ali pa dat kopije urejenih boljsih izdaj.

Hvala.Lp

clock-img

13.05.2019, 14:54

clock-img

rado7rado

pencil-img

4

A res nihče nima?Sem videl na tem forumu da je en uporabik-ca imela posnet fračji dol na vhs kaset_e.Sem jo kontaktiral a ne odpiše ker je vprašanje če je sploh še aktivna na tem forumu.

clock-img

23.05.2019, 10:30

clock-img

Michonne RR

pencil-img

85

Pozdravljen.
Mi smo nekaj slovenskih sinhronizacij teh risank našli na partisu, npr. fračji dol, medvedek uhec, pipi in melkijad..nekaj se najde na youtube. Nekaj se jih pa tudi prodaja na bolhi, pa morda še v kakšni specializirani trgovini?
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem