DRUŽINSKE POČITNICE NA CELINI >
Kekčeva doživetja v Kranjski Gori

Kranjska Gora s svojo idilično okolico ponuja široko paleto možnosti za aktivno in prijetno preživljanje počitniških dni za vso družino.

V naših hotelih (Larix, Kompas, Prisank, Špik in Alpina) smo za vas pripravili 3, 6 ali 8 dnevni paket »Kekčeva doživetja«, ki vključuje: 2, 5 ali 7 nočitev s samopostrežnim zajtrkom in penzionsko večerjo, neomejen vstop v vodni park Aqua Larix, v bazen sprostitvenega centra Kompas in Svet vode hotela Špik, prost vstop v fitnes v večnamenski športni dvorani Vitranc, pohod z baklami, vozovnico za tobogan Bedančeva drča in vozovnico za poletno sankališče Besna Pehta (pri bivanju 6 ali 8 dni).

Paket vključuje tudi posebne popuste za otroke, tako da prvi otrok do 12. leta v sobi z dvema odraslima biva brezplačno.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Kranjska Gora

TERMIN:
6 dni med 24. 6. in 31. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
586,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Hit Alpinea
Kranjska Gora velja za središče športa in zabave. V tem čudovitem okolju se nahaja tudi veriga hotelov Hit Holidays Kranjska Gora s petimi hoteli in apartmajskim kompleksom.

Poleg hotelov in apartmajev nudimo tudi številne možnostmi za sprostitev, razvajanje, lepoto in dobro počutje ter kopanje v treh bazenskih kompleksih. Ob bogati paleti poletnih (kolesarjenje, pohodništvo, gorsko kolesarjenje, …) in zimskih (smučanje, tek na smučeh, drsanje, sankanje, deskanje) aktivnosti nudimo gostom tudi brezplačno uporabo igrišč za odbojko na mivki, mali nogomet, In line hokej in pozimi umetno drsališče.

Kranjska Gora je poleg športne dinamičnosti znana tudi po dobri hrani. Raznovrstno kulinariko lahko okusite v a-la carte restavraciji Fabula, v domači gostilni Oštarija z veliko sončno teraso, okrepčevalnici Bedanc ob sedežnici Vitranc in v piceriji Napoli.
V kavarni London Grand hotela Prisank, se je pred kratkim rodila »Sladka Julija (lastna blagovna znamka slaščic) z odličnimi tortami in piškoti, ki jih je po svojem receptu pripravila Teta Pehta.

V lanskem letu smo na novo odprli hotel Špik, ki s nahaja le nekaj kilometrov iz Kranjske Gore, v objemu gozda in gora. Hotel poleg *** in **** sob nudi odličen wellness, ki ga sestavljajo: Svet vode s plavalnim, otroškim bazenom in bazenom za sprostitev, Svet savn, Alpski wellness (pet tematskih sob za sprostitev) ter Center lepote, ponudbo pa zaokrožujejo zunanja igrišča za badminton, odbojko na mivki in dve igrišči za squash.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Kranjska Gora

Telefonske Št.:
(04) 588 44 77

E-mail:
info@hitholidays-kg.si

Spletna stran:
http://www.hitholidays-kg.si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: