IZLET ZA VSO DRUŽINO >
Počitniški dan v Termalnem parku Aqualuna

Ob visokih temperaturah se lahko kopate v Termalnem praku Aqualuna, ki je z velikim številom vodnih atrakcij, tobogani, drčami in ostalimi atrakcijami ter pestrim animacijskim programom, zanimiv za vse generacije. Aqua Jungle je posebno doživetje za najmlajše goste. Otroci se lahko povzpnejo na valovito kača, zajahajo krokodila ali želvo, se spustijo po majhnem toboganu, zaplavajo do otoka opic, se postavijo pod palmo s špricajočimi kokosi in bananami in še bi lahko naštevali. Starši pa boste lahko uživali s pogledi na zadovoljstvo, vzhičenost in občutek svobode svojih otrok. Za še večje vodne užitke in veselje smo za letošnje poletje pripravili najboljšo ponudbo za celotno družino:

PAKET AQUAMINI: celodnevno kopanje v Termalnem parku Aqualuna za 2 x odrasla + 1 x otrok (5-14 let) + 3 x Menu Aqualuna + 3 x plastenka vode

Ponudba velja za obisk med tednom (ponedeljek–petek).

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Podčetrtek

TERMIN:
med 1. 6.-30. 9. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 1 otrok do 14 let

CENA (informativno):
43,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Terme Olimia
Kakovostna wellness in zdravstvena ponudba, najsodobnejši Wellness Orhidelia s svojo inovativno ponudbo bazenov in savn, odlični lepotni programi, terapije, vodna doživetja v Oazi bazenov ali v Termalnem parku Aqualuna, možnosti rekreacije, spogledovanje naravnih in kulturnih znamenitosti, svojevrstna voda, čist zrak, mir in privlačnost narave sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia.

Za nežno razvajanje, za drugačen pogled na dan in noč ter za vaš oddih čisto drugače obiščite Wellness hotel Sotelia****. Njegova posebnost je tesna povezanost z naravo. Njegova lega, njegova razgibana struktura, zelene strehe in velike svetle površine ustvarijo občutek harmonične povezanosti z okoliško naravo.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek

Telefonske Št.:
(03) 829 70 00

E-mail:
info@terme-olimia.com

Spletna stran:
http://www.terme-olimia.com/si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: