DRUŽINSKE POČITNICE NA MORJU >
Mediteran, kot je nekoč bil na Braču

Počitnikovanje na Braču vam ponuja ne slutene možnosti. Brač je namreč otok z 240 sončnimi dnevi v letu, najlepšo peščeno plažo na svetu (Zlatni rat), najbolj čudno „puščavo“, očarljivim pogledom, ki se ponuja z vrha Vidove gore, najvišjega vrha srednje-dalmatinskih otokov, ter številnimi drugimi raziskanimi in še skritimi lepotami plaž, uval in morskih globin.

Ponujamo vam torej nepozabne družinske počitnice v Art hotelu Bračka Perla, v enem od naših 8 očarljivih in udobnih apartmajev, ki so vsak zase nekaj posebnega, saj so urejeni po navdihu umetnika Srečka Zitnika, ki jih je spremenil v zgodbo – zgodbo o avtentični flori Mediterana, kot je nekoč bil.

Ponudba vključuje nočitve z zajtrkom.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Supetar na Braču

TERMIN:
7 dni med 1. 6.-31. 6. ali med 1. 9.-31. 9. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka

CENA (informativno):
400,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Aparthotel Bračka Perla
Art hotel Bračka perla je namenjen vsem ljubiteljem naravnih lepot otoka Brača, vsem iskalcem navdiha in vsem, ki hrepenijo po sprostitvi v srcu Dalmacije.

Hotel se nahaja v prelepi supetarski uvali na otoku Braču, v intimnosti kristalno čistega morja in peščenih plaž. Okrog 2000 m2 velikega posestva, na katerem stoji hotel, najdete gost gozd borovcev, grme dišeče sivke in nasade oljk, ki se počasi spuščajo proti morju. S tem je uvala Art hotela Bračka Perla idealno mesto za počitek in sprostitev v popolnem miru. Kljub temu, vas od centra otoka Brača, mesta Supetar, loči le nekaj minut hoje, ki se prileže posebej ob poletnih večerih. Supetar je eno od tistih mest, ki priča o povezanosti človeka in narave, hkrati zgovorno pa priča o dolgi zgodovini in kulturni dediščini otoka.

V Brački Perli vas pričakujemo odprtih rok; upamo, da bo hotel izpolnil vsa vaša pričakovanja in v vas prebudil vsa čutila, da se boste lahko prepustili čarobnosti otoka in se potopili v edinstveni Mediteran.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Put Vele Luke, Supetar Brač

Telefonske Št.:
+385 (0)21 755 530

E-mail:
info@perlacroatia.com

Spletna stran:
http://www.brackaperla.com/hrv/index.php

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: