DRUŽINSKE POČITNICE NA MORJU >
Družinski paket v hotelu Croatia

Skoraj vsi poznajo Dubrovnik, kronski dragulj Jadrana, vendar malo kdo ve, da se v njegovi neposredni bližini nahaja Cavtat; a vsi, ki ga odkrijejo, se počutijo, kot bi izvedeli za prekrasno in dobro prikrito skrivnost. Iskoristite edinstveno priložnost in privoščite svoji družini luksuzne počitnce v dubrovniški regiji!

Družinski paket vključuje 7 polpenzionov, dnevno animacijo za otroke (med 9. in 17. uro), eno romantično večerjo za starša, 2 uri čuvanja otrok in 45 minut masaže za oba starša!

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Dubrovnik

TERMIN:
7 dni med 4.-18. 7. ali med 15.-27. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
600,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Hotel Croatia Cavtat
Skoraj vsi poznajo Dubrovnik, kronski dragulj Jadrana, vendar malo kdo ve, da se v njegovi neposredni bližini nahaja Cavtat; a vsi, ki ga odkrijejo, se počutijo, kot bi izvedeli za prekrasno in dobro prikrito skrivnost.

Cavtat se lahko pohvali z bujno mediteransko vegetacijo, prijetnimi samotnimi zalivčki, prekrasno modrino odprtega morja in neokrnjeno lepoto okoliških otokov. Celotno doživetje je še dodatno obarvano z tisočletja staro zgodovino tega kraja, ki je za časa Rimljanov nosilo ime Epidaurum. Cavtat se nahaja v bližini mednarodnega letališča in je s tem enkratno izhodišče za raziskovanje južnega dela hrvaške obale.

Hotel Croatia se nahaja na cavtatskem polotoku Sustjepan, od koder se ponuja prekrasen pogled na odprto morje in cavtatski zaliv. Razpolaga z moderno opremljenimi sobami in luksuznimi apartmaji ter gostu zagotavlja udobnost, ki jo od hotela s 5 zvezdicami tudi lahko pričakuje.

Hotel se lahko pohvali s pestro gastronomsko ponudbo, najnovejši dodatek k le-tej je rustikalno urejeni Steakhouse. Prav posebno atmosfero lahko gostje občutijo v Nočnem in Piano baru, prav tako v restavracijah na plaži on ob hotelskem bazenu.

V sklopu hotelskega kompleksa najdete številne športne površine, med drugim teniška igrišča in igrišča za odbojko na mivki. Ob dveh naravnih plažah so gostom na voljo tudi zunanji bazen, notranji bazen z wellness centrom, fitnes dvorana in frizerski salon.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Frankopanska 10, Cavtat

Telefonske Št.:
+385 (0)20 47 57 77

E-mail:
reservations@hotelcroatia.hr

Spletna stran:
http://www.hotelcroatia.hr/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: