DRUŽINSKE POČITNICE NA MORJU >
Nepozabne počitnice so na Lošinju

Preživite prijetne trenutke v novoobnovljenem hotelu Vespera. Razveselite svoje najmlajše in jih odpeljite na sanjske počitnice. Za otroke namreč pripravljamo zabavne in izobraževalne delavnice v Pino Clubu, organiziramo obisk vrta vonjav in osla Dragana, ter noro zabavo v bazenih Family Aqua Fun kompleksa.

Za starše je prav tako poskrbljeno. Na voljo so jim teniški in drugi športni tereni, številni izleti po otoku, ter wellness ponudba u bližnjem spa & wellness centru Aurora.

Ponudba vključuje namestitev v družinski sobi (2 združeni dvoposteljni sobi), polpenzion, uporabo zunanjih bazenov in celodnevne programe animacije za otroke (program Mini Cluba vključuje tudi prigrizek).

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Mali Lošinj

TERMIN:
8 dni med 3.-10. 7. ali med 24.-31. 7. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
1.600 - 1.850 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Family Hotel Vespera
Hotel Vespera je moderen turistični objekt, ki je bil obnovljen prav pred letošnjo sezono. Hotel je namenjen predvsem družinam, vendar smo prepričani, da bo nad našo bogato ponudbo in vrhunsko kakovostjo storitev zadovoljen prav vsak gost.

Hotel Vespera se nahaja v Sunčani uvali, v hladu gozda borovcev in je zgolj 50 m oddaljen od morja ter z modro zastavo nagrajene plaže. Do centra Malega Lošinja je 20 minut prijetnega sprehoda.

Kot posebno hotelsko atrakcijo smo za naše goste uredili Family Acqua Fun bazenski kompleks, ki ga sestavljajo trije kopalni bazeni, ki se stopničasto spuščajo proti morju. 2 bazena sta namenjena otrokom, kompleks pa vam lahko ponudi še zabavne vodne atrakcije in plavanje proti toku ter teraso za sončenje s pogledom na morje in jacuzzijem. Pohvalimo se lahko tudi z bogato opremljenimi otroškimi igralnicami, v okolici hotela pa so tudi večnamenska igrišča za razne športe, ko je na primer odbojka na mivki.

Hotel je sicer v popolnosti prilagojen otrokom, začenši z recepcijskim pultom, mini buffetom in otroškimi stoli v hotelski restavraciji, pa vse do posebnega kotička, kjer lahko mamice svojim otrokom pripravijo hrano po njihovem okusu.

Za vaše otroke organiziramo tudi hotelsko animacijo – »PINO CLUB« - ki je namenjena trem starostnim skupinam: Baby (3-5 let), Mini (5-11 let) in Teen (11-15 let). Programi vključujejo strokovno vodene izobraževalne, športne in zabavne igre ter tekmovanja.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Sunčana uvala bb, Mali Lošinj

Telefonske Št.:
+385 (0)51 661 111

E-mail:
hotel.vespera@jadranka.t-com.hr

Spletna stran:
http://www.losinj-hotels.com/hr

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: