DRUŽINSKE POČITNICE NA CELINI >
Nepozabno poletje z Zakijem

Labod Zaki je za svoje prijatelje pripravil nepozaben paket poletnih doživetij. Za vsak počitniški teden si je zamislil drugačen program: od eksperimentiranja z znanstveniki Inštituta Jožef Štefan do naravnega tedna v sozvočju z naravo in še kopice drugih doživetij. Otroci bodo Zakiju pomagali zgraditi pravo malo vas, za katero bodo najprej pripravili načrt, nato pa bodo pod strogim nadzorom mizarja Matevža poskrbeli za vsa opravila, od žaganja in zabijanja, do notranje opreme. To poletje v hotelu Savica prav nikomur ne bo dolgčas!

Počitniška ponudba vključuje 6 nočitev v družinski sobi s polpenzionom, prost vstop v bazene Wellnessa Živa, za najmlajše pa tudi Zakijevo bonus kartico, ki jim omogoča prost vstop v Blejski grad in Grajsko kopališče, eno brezplačno vožnjo na poletni sankaški progi, brezplačno vožnjo s turističnim vlakcem ter še nekatere druge ugodnosti.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Bled

TERMIN:
7 dni med 24. 6. in 31. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
732 - 900 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Hotel Savica, Sava Hoteli Bled
Hotel Savica je prvi slovenski hotel, ki je bil od vsega začetka načrtovan in opremljen za potrebe družin z otroki. Družinam prilagojena je oprema sob in jedilnice, ponudba igralnih površin za otroke, otroška animacija ter dodatne storitve.

V hotelu so na voljo posebne med seboj povezane družinske sobe. Sobi za starše in otroke sta povezani s skupnim predprostorom in opremljeni vsaka s svojo kopalnico, s čimer je zagotovljeno potrebno udobje. Za družine, ki si želijo več svobode pri preživljanju dopusta, je na voljo tudi 14 apartmajev, opremljenih s kuhinjo.

V hotelu je opremljena posebna otroška igralnica, kjer dnevno poteka animacijski program. Maskota hotela Labod Zaki za otroke pripravlja vedno nova presenečenja, v svojo družbo pa vabi tudi starše. Vse aktivnosti so namreč oblikovane tako, da pri njih lahko sodeluje cela družina, ki tako vsaj na dopustu lahko preživi nekaj dragocenih trenutkov skupaj. Labod Zaki in njegove pomočnice pa pri oblikovanju programa v čim večji meri izkoriščajo tudi izjemno naravno okolje Bleda, tako da ob lepem vremenu veliko aktivnosti poteka zunaj.

Da bi družine v hotelu Savica lahko preživljale čim bolj brezskrbne dni, je poskrbljeno tudi za številne druge pozornosti. Starši si lahko brezplačno izposodijo previjalne podloge, koše za plenice, otroške posteljice, zaščite za vtičnice, pručke za kopalnico, otroške kadice in drugo potrebno opremo.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Cankarjeva 6, Bled

Telefonske Št.:
(04) 579 16 00

E-mail:
reservations.savica@hotelibled.com

Spletna stran:
http://www.hotel-savica.com/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: