DRUŽINSKE POČITNICE NA CELINI >
Počitnice v Gusarskem zalivu v Termah Čatež

Doživite počitnice po gusarsko in obiščite Gusarski zaliv v Termah Čatež, naselje 20-tih plavajočih hišk, ki so s kopnim povezane z lesenim mostom. Hiške so zgrajene iz naravnih materialov in dajejo občutek domačnosti, lesena terasa s čudovitim razgledom na jezero pa ponuja možnost popolne sprostitve in uživanja na prostem. V vsaki hiški je možna namestitev do 5 oseb in v njej najdete: opremljen kuhinjski kotiček z mini hladilnikom, jedilni kot, zakonsko posteljo z izvlečnim dodatnim ležiščem ter mansardnim pomožnim ležiščem za dve osebi.

Cena namestitve vključuje tudi kopanje na poletni in v zimski Termalni rivieri (tudi na dan odhoda!). Gusarski zaliv je idealen kraj za avanturistične počitnice, prav tako kot je tudi dan v Termah Čatež lahko poln gusarskih dogodivščin.

Ponudba velja za 2 nočitvi (3 dni kopanja) v času med 6. junije in 1. julijem oziroma med 27. avgustom in 28. oktobrom.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Čatež

TERMIN:
2 nočitvi (3 dni kopanja) v jun., sept. ali okt.

ŠTEVILO OSEB:
do 5 oseb

CENA (informativno):
178 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Terme Čatež
Terme Čatež na treh lokacijah - na Čatežu, Mokricah in v Kopru - ponujamo gostom možnost izbire kvalitetnega počitniškega aranžmaja na morju, na slovenski obali, ali v zdravilišču in turističnem središču na celini. Družba Terme Čatež ima skupno šest hotelov s skoraj 1.500 ležišči. V kampu je prostora za 490 šotorov in prikolic, v apartmajskem naselju pa lahko gostje letujejo v 430 apartmajih, od tega jih je 89 v lasti Term Čatež.

Pestrost in veliko število turističnih produktov uvrščata Terme Čatež med najprivlačnejše turistične destinacije v Evropi.

Rdeča nit razvoja in ponudbe Term Čatež so termalna voda in vodni programi, s katerimi so Terme Čatež postale idealna turistična destinacija za počitnikovanje 365 dni v letu. Pri uvajanju novih produktov skušamo ostati korak pred ostalimi turističnimi podjetji in še naprej utrjevati položaj "market leaderja" na področju vodnih programov in ponudbe aktivnega preživljanja prostega časa.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Topliška 35, Čatež ob Savi

Telefonske Št.:
(07) 49 36 700

E-mail:
info@terme-catez.si

Spletna stran:
http://www.terme-catez.si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: