DRUŽINSKE POČITNICE NA CELINI >
Vikend za družine v Aqua Roma

Vikend paket za družino (2 odrasla + 2 otroka) vključuje 2x polpenzion in nočitev v naših novo zgrajenih, sodobno opremljenih in klimatiziranih sobah z LCD televizijo, telefonom in priključkom za internet. Paket vključuje tudi brezplačno kopanje v naših termalnih bazenih in uporabo vseh športnih igrišč in toboganov.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Rimske Toplice

TERMIN:
3 dni med 24. 6. in 31. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka

CENA (informativno):
200,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Bazenski kompleks Aqua Roma
V našem vodnem parku se lahko razvajate v naravni termalni vodi, uživate na toboganih ali se sproščate ob igranju raznih športnih iger. Na voljo so vam trije bazeni, in sicer veliki 33-metrski plavalni bazen, rekreacijski bazen s tobogani in vodnimi masažami ter bazen z vodnimi efekti za najmlajše.

Za tiste s športnim duhom imamo na voljo tudi dve igrišči za odbojko ali nogomet na mivki, balinanje, rusko keglanje. Otroci pa bodo uživali ob skakanju na trampolinu ter igranju na raznih igralih.

V sklopu bazenskega kompleksa nudimo svojim gostom možnost prenočitve v kar enaindvajsetih novo zgrajenih, sodobno opremljenih in klimatiziranih sobah z LCD televizijo, telefonom in priključkom za internet.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Toplice 2, Rimske Toplice

Telefonske Št.:
051 378 987

E-mail:
bazen@aquaroma.si

Spletna stran:
http://www.aquaroma.si

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: