IZLET ZA VSO DRUŽINO >
Ostržkovo mesto, Lucca in Cinque Terre

PRVI DAN: SLOVENIJA – COLLODI – LUCCA
Dobre volje bomo v jutranjih urah vstopili na avtobus in se z njim odpeljali v Italijo. Vožnja do “Ostržkovega mesteca” Collodi. Postanek in po želji obisk Ostržkovega parka, kjer se boste ob srečanju z različnimi figuricami vživeli v Ostržkovo zgodbo. Popoldan vožnja do Lucce. Po ogledih nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.                                                              

DRUGI DAN: CINQUE TERRE
Zajtrk. Vožnja do La Spezie, kjer se boste vkrcali na ladjo in se podali na izlet v znamenite Cinque Terre. Ime so dobile po petih slikovitih ribiških vasicah vzdolž neokrnjene obale. Področje obkrožajo gore porasle z vinogradi, zato se tod ponašajo z vinom znanim po vsem svetu. Vasice pa so prav zaradi težke dostopnosti ohranile svojo nedotaknjenost, slikovitost in neobičajno arhitekturo. V dveh vaseh je predviden daljši postanek. Popoldan povratek z vlakom do LA SPEZIE, kjer vas bo čakal vaš avtobus.

1. otrok do 12. leta v spremstvu dveh odraslih oseb - brezplačno
2. otrok do 12. leta - 20% popusta

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Collodi in Lucca

TERMIN:
med 24. 6. in 31. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla in 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
473,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Turistična agencija Palma
Najprej čestitke Palmi! Pa ne le za odraslih 20 let. Za več kot uspešno zgodbo, ki jo pišemo Palmovci in naši cenjeni gostje.

Smo turistični in popotniški navdušenci, zasvojeni z barvitostjo sveta. Uživamo skupaj z vsemi, ki nam zaupate in pomagate biti vse boljši.

Najtesnejši sodelavci pod Palmo skupaj ustvarjamo že več kot 15 let. Tako povezana vodstvena sestava je med našimi velikimi prednostmi. Zavezništva smo sklenili po celem svetu, nomadsko srce smo nahranili v najlepših kotičkih planeta.

Z veliko predanostjo, zahtevnostjo do sebe, odgovornostjo do gosta, osebnim pristopom in ljubeznijo do potovanj smo ves čas povečevali Palmino družino. Naše veje rastejo proti soncu.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Lilekova 5, Celje

Telefonske Št.:
(01) 244 36 90

E-mail:
palma-lj@palma.si

Spletna stran:
http://www.palma.si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: