IZLET ZA VSO DRUŽINO >
Doživljajske počitnice v osrčju narave

Enkraten izlet za vso družino, katera želi preživeti vikend ali teden v osrčju narave, domačih živali in pa seveda prave dmače kulinarike. Nov štirizvezdični hotel z dostopnimi cenami in mini wellnessom vam nudi vse, kar potrebujete: čudovite sobe, zelena okolica, možnost kopanja v bazenu, mini živalski vrt, izposojo koles, vožnje z buggijem-štirikolesnikom, vodeni izlet za vso družino po najlepših točkah Pomurja, seveda pa vas bomo zvečer kulinarično razvajali s pravo domačo kuliunariko v naši gostilni Lovenjak. Pridite in okusite čarobnost Prekmurja.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
vas Polana

TERMIN:
vikend paket med 24. 6. in 31. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 6. leta

CENA (informativno):
144,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Gostilna Lovenjak
Gostilno Lovenjak spoznamo že takoj, ko se pripeljemo v vas Polano in sicer po značilnosti njene zunanje podobe. Na gostilniškem dimniku je namreč že dobrih 70 let veliko gnezdo, v katero se leto za letom vračajo ptice Prekmurja, štorklje. Lastniki so skozi vsa leta skrbno pazili, da je bilo to domovanje živalim zmeraj na voljo. Gnezdo s štorkljo je postalo tudi znamenje gostilne. Prav tako njena zunanjost - obraščenost hiše z zeleno plezalko.

Prekmurska domačija je stara čez 170 let, gostilniška dejavnost pa je nekoliko mlajša. Najprej je bila to dobra vaška Šiftarjeva gostilna z domačo hrano in dobrim vinom, kasneje pa smo razvili tradicijo jedi iz svežih morskih rib in prekmurskih specialitet.

Šef kuhinje - priznani kuharski mojster Branko Časar - in njegova ekipa se trudijo, da ste vsakokrat prijetno presenečeni in da zadovoljni odhajate od nas in kar je najpomembnejše, da se vedno znova radi vračate k nam, kot naša štorklja, ki se leto za letom vedno znova vrne na naš dimnik.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Polana 40, Murska Sobota

Telefonske Št.:
(02) 525 21 59

E-mail:
gostilna.lovenjak@siol.net

Spletna stran:
http://www.gostilna-lovenjak.com/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: