DRUŽINSKE POČITNICE NA MORJU >
Občutite svobodo kampiranja z udobjem

Želite občutiti svobodo kampiranja, obenem pa imeti udobje male vile? Potem je dopust v mobilnih hišicah v kampu Kozarica na Hrvaškem pravšnji za vas. Kamp Kozarica leži v borovem gozdu, neposredno ob morski obali. Do centra mesta je manj kot deset minut. Plaža: do 150m, prodnata, skalnata, primerna tudi za otroke, vodni športi.

Bivalna površina mobilne hišice je 24 m2 - za 4 odrasle in 2 otroka; 4 ločeni prostori: spalnica - približno 3 x 2,6 m z zakonsko posteljo, otroška soba (3 ležišča - približno 2,5 x 2 m), kopalnica (umivalnik, tuš/wc), kuhinja in jedilni kot, ki se ga lahko razstavi v 2 pomožni ležišči; hiše so klimatizirane. Vsaka hišica ima pergolo ter sedežno garnituro.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
kamp Kozarica

TERMIN:
7 dni med 11.-18. 09. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
230,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Turistična agencija Adria Holidays
Pozdravljeni med nami, dopustniki svobode!

Če cenite, da zjutraj namesto v dvigalo stopite na svež zrak in si na lastni terasi v naravi privoščite jutranjo kavo, zvečer pa se namesto v spalno vrečo zleknete v udobno posteljo, potem si oglejte našo ponudbo destinacij kjer lahko bivate v mobilni hišici, na www.adria-holidays.net.

Zakaj je ta oblika dopusta doživela v zadnjih letih nesluten vzpon po celi Evropi je na dlani: Za zmerno ceno ponuja svobodo campinga ter udobje male vile. In Pika. Več vas glede samega objekta ne zanima. O toliko bolj pomembnih stvareh boste razmišljali, ko se boste odločali za dopust. Si želite morja in sonca? Jadrate? Igrate golf? Imate raje gore? Ali morda reke in podeželje? Wellness? Želite spoznati še eno evropsko mesto?

Tudi zato je naša ponudba edinstvena, kar vam pomaga najti stvari, ki so res pomembne za dopust, ki ga boste pomnili še dolga leta.

Svoboda je naše vodilo. Turistična agencija Adria Holidays. Oglejte si našo ponudbo na www.adria-holidays.net
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Podbevškova 13, Novo mesto

Telefonske Št.:
(07) 393 53 02

E-mail:
adria.holidays@adria-plus.si

Spletna stran:
http://www.adria-holidays.net/si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: