|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Javni_VIZ_OŠ_Dobrna
Uporabnik še ni nastavil statusa.




petek, 30.11.2012

KAKO SO NASTAJALI OBJEMČKI V 3. SKUPINI11

Nekega jutra smo se v 3. skupini, tako kot vsak dan, posedli na blazino. Vendar to ni bilo navadno jutro. Čakalo nas je pismo in vrečka presenečenja. Naprej smo z velikim pričakovanjem odprli pismo in ga prebrali. Otroci so bili navdušeni nad idejo izdelovanja Objemčkov za otroke, ki bodo praznike preživeli v bolnišnicah in drugih ustanovah. V njihovih očeh so se zasvetile iskrice veselja in radosti, da bodo nekomu polepšali praznične dni. Po prebrani zgodbici o kresnički Steli smo se pogovarjali o objemčkih, ki bi jih lahko izdelali. In tako smo prišli do sove, ki je otrokom skozi pravljice postala zelo zanimiva. Skupaj smo se odločili, da bomo izdelovali sovice.

K sodelovanju smo povabili tudi starše in stare starše, ki so nam pridno pomagali s prinašanjem različnega blaga, nitk, gumbov, ipd. Otroci so v roke vzeli štampiljke, ki so jih namakali v tekstilne barve in tako potiskali blago. Pri šivanju so nam pomagale mamice in babice, ki so v vrtcu ali pa doma spretno vihtele šivanko. Tako smo imeli kar naenkrat veliko objemčkov. Z otroki smo sovice napolnili s polnilom, jih močno stisnili k sebi in jih obdali z drobnimi željami.

Nekaj objemčkov smo zapakirali in poslali, preostale pa bomo podarili Karitasu, kjer bodo našli nove prijatelje. Spomnili pa smo se tudi na našo prijateljico, ki je kar nekaj časa ni bilo med nas in ji podarili en objemček – sovico, ki pa se ga je zelo razveselila.

 



Oglej si še ostale dnevnike ObdaRajanja
Preveri, kako polni idej, ustvarjalne domišljije in srčnosti so otroci iz vse Slovenije! Preberi, kako so se ustvarjanja lotili v določenem vrtcu ali šoli, kakšni so vtisi otrok in komu bodo Objemčke podarili.
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








2.12.2012
Prečudovite pisane sovice ste ustvarili! Veseli smo, da je ObdaRajanje tudi vas napolnico s pričakovanjem in veseljem ob delanju dobrih del za druge otroke in hvaležni, da ste se nam pridružili.

Želimo vam veseli december in lepe praznike!

Ekipa Ringaraje
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.

Dnevnik -Javni_VIZ_OŠ_Dobrna

  2012
30.11.KAKO SO NASTAJALI OBJEMČKI V 3. SKUPINI



Oglej si tekmovalno sliko te skupine
Obišči galerijo in si oglej Objemčke te skupine, jih komentiraj in glasuj zanje med 3. in 13. decembrom 2012 ter jim tako pomagaj do nagrade.

Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...