|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
OŠ_Cirila_Kosmača_Pi
Uporabnik še ni nastavil statusa.




ponedeljek, 26.11.2012

STELINI OBJEMČKI18

2.A RAZRED JE OBDARAJAL - Tudi letos smo se ponovno odzvali Ringarajini srčni akciji ObdaRajanje. Z akcijo delimo dobro voljo, lepe misli, sočutje in prijateljstvo. Najbolj nas osreči, če lahko z izdelki pričaramo nasmehe na obrazu in polepšamo praznične dni otrokom, ki zaradi bolezni preživijo novoletne praznike v zdravstvenih ali socialnih zavodih po Sloveniji.

V času podaljšanega bivanja smo prebrali pravljico o kresnički Steli, njenih prijateljicah kapljicah in o toplem ter iskrenem prijateljstvu med njimi.Pravljica je bila dobro izhodišče za likovno ustvarjanje. Nastale so prave umetnije.Preizkusili smo tudi svoje ročne spretnosti. Stare nogavice smo napolnili z vato, jih zašili, za noge in roke smo spletli kitke, dodali oči, lase, krilca in pod našimi prsti je nastala naša Stela.

Pri delu smo bili ustvarjalni, si med seboj pomagali, kot si pomagajo prijatelji, in izdelali kar pet Stel. Dve smo namenili otrokom v bolnišnici, ostale pa smo skupaj z ilustracijo in z mislijo zavili in jih namenili starejšim ljudem in otrokom v naši bližini.

 Najprej smo obiskali dnevni center »Školjka«za starejše občane v Piranu. Žal smo prišli v času, ko so bili varovanci odsotni zaradi bolezni ali terapij.  Obljubili smo, da jih ponovno obiščemo in obdarimo, ko bodo zdravi.

Sledil je obisk EPI centra. Sem zahaja veliko otrok v popoldanskem času, kjer se igrajo, učijo, pišejo naloge, praznujejo rojstni dan, skratka, preživljajo zanimive popoldneve. Tako kot vedno sta nas tudi tokrat toplo in presenečeno pričakali ga. Patricija in ga. Anka. Zahvalili smo se jima za vse prijetne trenutke, ki sta jih delili z nami ob zanimivih delavnicah, in za čas, ki ga namenita otrokom, ki ju potrebujejo. Darila sta se razveselili in obljubili, da bosta naše misli in zgodbo o Steli posredovali otrokom. Srečni smo se poslovili in nadaljevali našo pot »obdarajanja«.

Zadnjo Stelo z ilustracijo smo podarili našim prijateljem in bodočim prvošolcem iz vrtca. Našega obiska niso pričakovali, zato smo jih kar pošteno presenetili in razveselili. Obnovili smo jim zgodbico o Steli in njenih prijateljicah in se poslovili v želji, da se kmalu spet vidimo.

Preživeli smo res prečudoviti dan. V šolo smo se vrnili zadovoljni, z novimi izkušnjami, ponosni, da smo z malimi dejanji osrečili toliko ljudi, in jim pričarali nasmeh na obraz.

 

Učenci 2.a razreda

mentorica Karmen Munda

 





Oglej si še ostale dnevnike ObdaRajanja
Preveri, kako polni idej, ustvarjalne domišljije in srčnosti so otroci iz vse Slovenije! Preberi, kako so se ustvarjanja lotili v določenem vrtcu ali šoli, kakšni so vtisi otrok in komu bodo Objemčke podarili.
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








27.11.2012
Čudovita je ta vaša "pot obdarajanja", upamo, da jo uberete še kdaj in da se bodo spletle nove vezi prijateljstva za vse življenje! Hvala vam za vaš srčni prispevek k ObdaRajanju!

Lep pozdrav,
ekipa Ringaraje
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.

Dnevnik -OŠ_Cirila_Kosmača_Pi

  2012
26.11.STELINI OBJEMČKI



Oglej si tekmovalno sliko te skupine
Obišči galerijo in si oglej Objemčke te skupine, jih komentiraj in glasuj zanje med 3. in 13. decembrom 2012 ter jim tako pomagaj do nagrade.

Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...