pa zakaj te krvavitve? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


mozart -> pa zakaj te krvavitve? (17.10.2006 19:54:31)

izgleda, da težav pri meni še vedno ne bo konec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Pred 1 mesecem sem imela odstranitev pregrade, LAP in HSC. Pred 1 . tednom sem pričela teči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]in ponovno se pojavljajo težave[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ne vedno, do sedaj 3x se mi je zgodilo, da se mi po teku, zgodilo se je tudi po spolnih odnosih, dobim izcedek temne krvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Ko pa se obrišem, imam svežo kri. To traja samo ta dan, naslednji pa imam samo obarvan izcedek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Ali je to po operaciji normalno, ali je znak za preplah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]???!!!

hvala za vaše nasvete že v naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




honey -> RE: pa zakaj te krvavitve? (18.10.2006 8:33:09)

Oprosti, nisem bila na tem, da bi imela take težave, samo v tvojem primeru bi sigurno poklicala svojega ginekologa in povedala kaj in kako, če ne drugega, da bi bila mirna.




Minkaa -> RE: pa zakaj te krvavitve? (18.10.2006 9:39:40)

vprašaj ginekologa




pot -> RE: pa zakaj te krvavitve? (18.10.2006 15:15:55)

Pojdi h G.
Lahko, da se še kaj celi. 




Stran: [1]