|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa zakaj te krvavitve?
17.10.2006 19:54:31   
mozart
izgleda, da težav pri meni še vedno ne bo konecuser posted image . Pred 1 mesecem sem imela odstranitev pregrade, LAP in HSC. Pred 1 . tednom sem pričela tečiuser posted image in ponovno se pojavljajo težaveuser posted image user posted image . Ne vedno, do sedaj 3x se mi je zgodilo, da se mi po teku, zgodilo se je tudi po spolnih odnosih, dobim izcedek temne krviuser posted image . Ko pa se obrišem, imam svežo kri. To traja samo ta dan, naslednji pa imam samo obarvan izcedekuser posted image .

Ali je to po operaciji normalno, ali je znak za preplahuser posted image user posted image ???!!!

hvala za vaše nasvete že v naprejuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa zakaj te krvavitve?
18.10.2006 8:33:09   
honey
Oprosti, nisem bila na tem, da bi imela take težave, samo v tvojem primeru bi sigurno poklicala svojega ginekologa in povedala kaj in kako, če ne drugega, da bi bila mirna.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2006 9:39:40   
Minkaa
vprašaj ginekologa

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2006 15:15:55   
pot
Pojdi h G.
Lahko, da se še kaj celi. 

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.