RE: DEBATE O VOZIČKIH! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


tulpek -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (27.6.2009 11:11:19)

IZVIRNO SPOROČILO: hana24

Imam eno vprašanje o Jane vozičkih za tiste uporabnice, ki so kupovale letnik 2007.
Ali se kateri sanja, kakšna je turkizna barva? (ne da ne vem, kakšna je dejansko turkizna barve, me samo skrbi, da ni skupaj v kombinaciji s kakšno roza ali kaj podobnega, ker ne vemo, kaj bomo imeli)
Naročila bi vozek po internetu, pa za košaro capazo ni slike, bila naj bi pa turkizne barve. V kolikor mi katera lahko pomaga, bom zelo vesela.
Hvala


Ja, je v kombinaciji z roza.
http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-capazo-pro-carry-cot--dessin--turquise_JA53304-H15.html
Ampak se da naštimati, da je samo modra.





polimoli -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (29.6.2009 7:58:03)

Meni je pa ful všeč ta voziček IMPLAST BOLDER 3. Zanima me kakšen se vam zdi in če ima mogoče katera kakšne izkušnje o njem? Zanima me, ker potrebujem voziček, ki je primeren za makadam in travo? Stanujem namreč bolj na podeželju.
 
Hvala za odgovore.

[image]http://www.otroski-vozicki.com/inc/image/type;item;size;300;name;$$A_D0DC91B5_Bolder3_kolor_314_sport.jpg[/image]
IMPLAST-ov otroški voziček BOLDER 3 je vrhunsko izdelan voziček, ki ga odlikuje uporaba najsodobnejših materialov, ter vrhunske tehnične rešitve.
Hiper moderen voziček premium razreda ponuja tehnične rešitve kot so STOP & GO, SCS amortizacijski sistem z dušilcem tresljajev, (nastavljiv sistem blaženja udarcev naredi vožnjo neverjetno mehko) - to je samo nekaj rešitev, ki navdušujejo.
Izjemno lahka aluminijasta konstrukcija ( okvir tehta samo 6,0 kg!) specifičnega modernega dizajna vas bo navdušila, tako kot 19 barvnih kombinacij, ki so na voljo, da poudarite vašo osebno noto, vaš osebni slog, saj končno lahko izbirate. Implastov slogan »passengers smile and drivers satisfaction« bi lahko preprosto prevedli: nasmešek malega potnika z zadovoljstvom voznika.
To dvoje vas bo vedno spremljalo med uporabo vašega novega vozička Implast Bolder 3.
Voziček je primeren od otrokovega rojstva naprej, saj ga sestavljajo globoki del, ter športni del, ki se začne uporabljati, ko otrok doseže primerno starost (praviloma po 6 mesecih).
Voziček BOLDER je opremljen z vsemi pripomočki, ki poskrbijo za varno in udobno vožnjo oz. uporabo, tako za vašega malčka kot za starše.

TEHNIČNE LASTNOSTI IN OPREMA:
- okvir iz aluminija
- ročka upravljanja nastavljiva po višini
- 5-točkovni varnostni pas
- preprost sistem zlaganja
- možnost prilagajanja smeri vožnje ( naprej/nazaj)
- blokada prednjega kolesa
- STOP& GO zavorni sistem
- SCS shock absorption system – sistem za dušenje tresljajev
- velika nakupovalna košara

KOMPLET ZAJEMA :
- otroški voziček z športnim delom
- globoko košaro
- zaščitno dežno folijo
- mrežo proti komarjem
- torbo za mamo

DODATNA OPREMA PO NAROČILU:
- senčnik
- topla zaščita za nogice
- avtosedež

PODATKI O TEŽI IN DIMENZIJAH:
- teža okvirja brez koles : 6,00 kg
- teža okvirja s kolesi : 8,80 kg
- teža športnega dela: 3,00 kg
- teža globoke košare: 6,30 kg
- širina vozička: 64 cm
- dolžina vozička: 105 cm
- višina sedeža: 55 cm
- višina ročaja: 80-112 cm
- dimenzije zloženega vozička z kolesi :102x64x31 cm
- brez koles : 90x64x31 cm
- mere globoke košare: 86x43x22 cm




serena81 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (6.7.2009 21:20:23)

Pozdravljene,

sem nova na tem forumu, v bližnji prihodnosti s partnerjem načrtujeva naraščaj, pa se malo že oziram za opremo, ki jo potrebuje novorojenček.
V oči pa mi je padel voziček od proizvajalca Inglesina, in sicer model "classica". Kolikor mi je uspelo preveriti, ima tudi precej visoko ceno. Zanima me, če ga slučajno katera ima oz. ima o njem kakršnekoli informacije. Sploh ne vem, če se ga da dobit tudi pri nas.

Hvala za odgovore...




didi.d -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (13.7.2009 9:18:25)

hoj
Jaz poznam inglesino, vendar ne vozičkov. Imamo njihov stol za hranjenje in je super. Pri nas se jih ne da dobiti, v Italiji pa. Jaz sem kupila Gesslein voziček F6, ki izgleda drugače kot Inglesina, je pa ful lep in zelo dober, se ga pa da dobit pri nas.

LP




marantz -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (6.8.2009 19:03:56)

Tudi mi smo v pričakovanju in počasi pogledujemo za vozički. Na tej strani sem dobila ogromno informacij, predvsem sem vesela da so teme tako lepo urejene po modelu vozička. In bolj ko berem in tuhtam bolj opažam na koliko detajlov moram biti pozorna pri nakupu vozička. Od osnovnih kot so cena, dimenzije in teža vozička, pa do manjših, skoraj neopaznih stvari. In tiste ki že vozičkate boste gotovo znale svetovati:
1. Napihljiva ali nenapihljiva kolesa?
2. Ali moram biti na karkoli pozorna pri nožni opori?





Anonimen -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (16.8.2009 20:49:09)

Jaz sem pa danes čisto tako naletela na spodnji voziček in mi je totalno šponski ... sicer ga ne kupujem, ker ga že imamo ... samo čisto tako me zanima, če ima katera kaj izkušanj z njim:

Römer Vigour 4+

[image]http://www.britax-roemer.com/images/strollers/large/vigour-4-plus/vigour-4-anthracite.jpg[/image]




vodika -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (9.9.2009 20:43:22)

Pametno razmišljaš, imam konkreten odgovor zate - Maclaren ima marelo, ki je primerna od rojstva naprej. Voziček je športni in ima 4 ali 5 pozicij hrbtišča, za novorojenčka nastavek za glavico podobno kot je to v lupinici in ga lahko uporabljaš od rojstva do takrat ko se otrok še želi vozit v vozičku. Je izredno praktičen, lahek, vodljiv, dobro izbiro pa imajo v Bušiju. Sama ga uporabljam za svojega otročka že več kot eno leto, o nakupu novega vozička razmišljam samo zato, ker si ga želim v drugi barvi, kupila bi pa ponovno Maclarna.




spelch -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (9.9.2009 21:51:05)

mene zanima če katera ve kdaj pride nova kolekcija vozičkov quinny.....




ela24 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (23.10.2009 8:51:55)

Ojla!
Mene pa zanima če ima katera izkušnje z vozičkom STOKKE? Meni je blazno všeč, tudi ta globoka košara za majhnega mi je zelo všeč, vendar sem malo skeptična, kako se obnese kot voziček pri sedenju otroka? Oziroma če lahko udobno spi v tem sedežu in ima dovolj prostora? Ker se mi zdijo vsi vozički večji na tem področju in ko gledam malčke kako spijo v vozičkih pa si ne predstavljam, kako to poteka pri tem.
Uporabnice, res bom vesela vaših nasvetov! Mimogrede, kje pri nas na področju štajerske bi naletela na trgovino, kjer bi ti znali kaj svetovat o tem vozičku, ker se mi zdi da se jim sanja ne.
Hvala




sanelaa -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (8.12.2009 12:44:35)

Pozdravljene,

mene pa nekaj zanima.................kater voziček ima možnost popolnoma vodoravnega položaja športnega dela?

Sprašujem, ker bomo imeli poletnega dojenčka, košare ne bi kupovali, bi pa zato seceda imela voziček, ki se spravi v popolnoma vodoraven položaj. Vem da ima to možnost quinny freestayle......še kakkšen?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.12.2009 15:23:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




aly12 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (22.3.2010 13:43:20)

Pozdravljene!

Kot nova članica tega foruma imam kar nekaj vprašanj. Eno od njih je seveda o vozičkih za naše malčke.[sm=smiley1.gif]
Pred kratkim sem zvedela veselo novico, da sem drugič noseča [sm=bravo.gif], moj prvi sin ima zdaj 15 mesecev, naslednjega otroka pa pričakujem jeseni. Za prvega sem kupila Bumbleride Indie voziček in sem bila zelo zadovoljna, zdaj pa z želiva z dragim kupiti dvojnega (da bo za oba malčka), pa me zanima, ali mi lahko priporočigte še kakšno drugo znamko??Pomembno mi je seveda, da se lahko naslonjala ločeno regulirata in
Hvala za pomoč!
Vsem vam želim lep dan, kljub dežju [sm=smiley1.gif]




Masha_M -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (28.3.2010 18:17:03)

Ojla! Prebrala sem, da je zaželeno da se ne odpira vedno novih tem, ampak se nadaljuje kakšno od že načetih.

Zaradi tega bi rada mnenje moderatorja (ali izkušenejših uporabnic) ali je okej, če odprem novo temo za voziček Jane Slalom Pro Reverse (model 2010), glede na to da ima imho kar nekaj pomembnih razlik v primerjavi s starimi modeli (baje recimo novi modeli ne bodo več pasali na staro ogrodje in obratno) in da o tem letniku še nisem zasledila veliko mnenj in informacij. Raje pač vprašam enkrat preveč, kot da že na prvi dan prijave koga razjezim ali da mi izbrišejo temo. ;)

Hvala za odgovor!




_pipi_ -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (1.4.2010 16:35:03)

pozdravljeneI

zanimam se za nakup vozička cam in sem slišala, da so v Italiji cenejši.mogoče katera ve kje v Italiji bi se dalo voziček dobiti?




aly12 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (1.4.2010 16:48:15)

Hm, cena vozička je bolj kot ne najbolj odvisna od znamke in modela. Dražja blagovna znamka je pač dražja, ne glede na to, kje voziček dejansko kupiš. Sicer pa so spletni nakupi pogosto cenejši...




lenybaby -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (29.5.2010 11:12:19)

Evo js sm pa zdele enga luškanga na netu zasledila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Najbrž bi bil moja prva izbira če bi spet kupvala za malega...

http://www.baby-spa.si/index.html

Pa še cena za komplet je dobra! 430 € za praktično vse kar potrebuješ. Škoda. Res je lep. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]




kralj matjaž -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (31.5.2010 20:28:03)

Pozdravljene,
zanima me kateri voziček ima največjo trdo košaro za novorojenčka.
Hvala in lp!




katis -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (7.8.2010 22:49:24)

Zdravo,

Iščem mali zložljivi voziček za v mali avto in lupinico za drugorojenca. Velki voziček ( košara + športni del) imam še OK od prvega (peg perego), ampak marela in lupinica sta že fuč (je bilo podedovano).

Našla sem tole zadevo Hauck Capri: Shop''n''Drive sistem [image]http://img.bolha.com/images/thumb2/36141/37095/OTROSKI-sportni-vozicek-Hauck-CAPRI---avto-sedez-Hauck-Careseat_4c4f32ecc16e8.jpg[/image] . Zanima me, če kdo že kaj pozna kombinacijo. Kolikor sem gledala po RR je bila večina Hauckovih uporabnikov kar zadovoljna. Sem pa čekirala tudi nemška in angleška mnenja o točno tej kombinaciji. Spet večina zelo zadovoljnih. Hrbtišče vozička se poleže do 152° in ga priporočajo od 3 mesecev dalje, ima zavore, sprednja kolesa se obračajo za 360°, ročaj se po višini nastavlja... skratka ima vse, kar sem hotela in še cenovno dokaj ugodno.

Edino kar me moti je, da je pri poleganju hrbtišča vozička uporabljen nek string sistem in ne vem, kako se kaj takega obnese, ker pri starem PLIKOtu je bil sistem na zatikanje v pozicijo.

Ima že kdo v SLO kaj izkušenj s tem vozičkom ali s takim načinom uravnavanja hrbtišča?

Hvala! 




krauca -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (26.8.2010 11:13:13)

Mene pa zanima kateri od vozičkov je primeren od rojstva dalje - torej brez košare (a la Dreamy) in lupinice - tako da se mu hrbni del popolnoma zravna.

V reklamah za npr. maclarn techno pravijo, da je primeren od rojstva dalje, vendar ko gledam filmčke se mi zdi, da naslon ne gre popolnoma nazaj. Mogoče v Ameriki/VB veljajo drugačni "standardi"?

Torej tiste, ki niste uporabljale posebnih košar - katere vozičke ste imele?




doroteja30 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (2.10.2010 14:54:44)

najbolje je imet vozicek od majhnega otroka do takrat ko zacne ze hodt in najcenejsi so ce jih kupis preko spleta,




Tisia -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (22.12.2010 9:45:14)

ojla,
ker gremo v šoping vozička me zanima ,če ima katera že novi model od jaguar-car 4-kolesnik,sicer mi je všeč 3-kolesnik ker ima trdo košaro...in bi se kar zanj odločila...kakršnokoli mnenje mi bo prav prišlo..
pa še od abc-design vozički ..3 tech in mamba.....




lojtra1 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (12.2.2011 13:48:02)

Pozdravljene
Tudi jaz sem v fazi kupovanja vozička, glede na vaša mnenja se nekako ogrevam za jaguar car, me pa zanima, če ta voziček gre v prtljažnik od Clia-imam ta zadnji model Clia ki je nekako na trgu 2 let.

Poleg tega me zanima ali priporočate voziček s tremi ali štirimi kolesi - v čem je razlika.




makalončica -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (22.2.2011 10:53:10)

pozna katera vozičke od MOTHERCARE? gledala sem tegale:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Spin-Pram-Pushchair-System/dp/B003UM4QBO?ie=UTF8&ref=sr_1_4&nodeId=598243031&sr=1-4&qid=1298367728&pf_rd_r=0TYN89WXKPF57BVB27BS&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=598241031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5





lojtra1 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (28.3.2011 19:08:55)

Ima mogoče katera izkušnje s spodnjim vozičkom.

http://www.otroski-vozicki.si/2010/09/otroski-vozicek-jaguar-car-x4/


Ta voziček je narejen tako da se košara spremeni v športni del, na izgled mi je zgledalo čisto v redu - pa me zanima še vaše mnenje?




evelin11 -> RE: DEBATE O VOZIČKIH! (5.4.2011 21:33:24)

pozdravljene pupe!

Jaz imam na novo kupljen voziček od Peg perega, p3 pliko, switch, moram povedat, da je zelo dobro vodljiv in baje ( po mnenju mnogih prijateljic, ki so srečne mlade mamice ) tudi najlažje zložljiv. Je primeren za majhne avtomobile, saj se zloži v res miniaturno prostornino. Je lahek, super dizajn in trpežnih materialov. Pravijo pa, da so trikolesniki bolje vodljivi. No, odvisno spet od terena, po katerem se mamica največ sprehaja. Jaz živim v mestu in se sprehajam pretežno po asfaltu, zato mi dvojna mala kolesa ne predstavljajo težav. Za kakšne bolj narave željne mamice pa toplo priporočam voziček z napihljivimi velikimi kolesi, ki prenesejo kamenje na poti in travo. Glede košare, veliko je polemik o potrebi le te, vendar sem sama mnenja, da je košara super, še posebno v bolj hladnih vremenih, ker se otroka lahko bolj stisne notri, poleti pa tudi ni vroča kakor lupinica.

No, vsak ima svoje izkušnje in mnenje

pa srečno pri nakupu novih vozičkov!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>