ELA06 -> RE: December (ke/čki) 2006 (14.8.2007 21:18:00)
|
Čer. Naja3 se strinjam s Shorty, otrok že ve koliko časa lahko stoji! Vilma, pika30 jaz učim v oš in bom začela septembra delat (grem pa že prej kak dan, da se pripravim), moj je pa šel s 1. avgustom na porodniško, tako da smo sedaj 1 mesec skup doma. Jaz pa ta mesec koristim dopust. Ela bo 4.septrembra stara 9 mesecev. Jaz tut ne vem kako bom brez nje. Dobro je, da ne bom dolgo zdoma. Bom šla iz službe takoj domov, pa bom zvečer ko bo šla Ela spat delala za službo. V nedeljo sta šla z očkom na sprehod, pa se nisva vidle skoraj 2h, pol se je pa tko k men stiskala, da sem bila vsa medena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Mi je kar mal hudo ker grem delat glih zdej, ko se z njo lahko tako igraš, pa še žogava, pa ji berem, pa se valjava po postelji,... čedalje bolj luštno je s temi našimi sončki. 1. vprašanje - jaz Eli ponavadi dam zvečer za jest Hippove mlečne kašice, ki se mešajo z vodo. Pa mi že 2 dni štrajka in jih noče jest. Ok, mogoče je čas, da uvedemo kaj novega na meni. Kaj papcajo vaši za večejo? Po eni strani je zoprno ker se dojiva pa ji ne morem nič naredit z mlekom (npr. gres), to da bi si pa stiskala moje mleko pa gres pol delala, pa glih nebi. Po flaši noče nič pit. Ena moja kolegica ka ma fantka 3 tedne starejšega mu dela z alpskim mlekom. Naj tut jaz poskusim ji kaj z alpskim mlekom naredit? 2.vprašanje- čist iz konteksta: Za kaj se lahko uporablja DAKTARIN KREMA? V lekarni mi je prodal kremo namesto oralni gel. Jaz odprem in si stisnem v usta, pol pa ugotovim, da je krema! Je za kako stvar uporabna? želim vam (in sebi) eno dolgo prespano noč!
|
|
|
|