izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pinkiponki -> izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (14.2.2007 13:34:50)

Zanima me, kje se dobi izjava, da nimamo nobene nepremičnine v lasti???? A je katera to dobila in poslala?? Prosim za pomoč.
Hvala

tiny -> RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (14.2.2007 13:55:30)

napišeš na roko na list papirja
spodaj podpisana ta pa ta nisem lastnik nepremičnine
V Lj dne, 2222   Podpis

To je vse kar hočejo.

bskrle -> RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (14.2.2007 14:15:24)

Točno tako, kot je napisala tiny

pety78 -> RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (14.2.2007 15:36:46)

Nič ni potrebno komplicirati. 

petra a -> RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (17.2.2007 11:48:31)

izjava je pač izjava, to pomeni da nekaj spraviš na papir in podpišeš, s tem stojiš za svojim podpisom in v nekaterih primerih celo lahko kazensko odgovarjaš če daš neresnične podatke

če pa bi potrebovala potrdilo, potem ga dobiš na geodetski upravi

Moyca_ -> RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (17.2.2007 20:35:08)

zakaj to rabite????

Anonimen -> RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (18.2.2007 1:41:32)

Mejčkeno bolj uradna varianta tega je pa potrdilo o katastrskem dohodku. Namen je sicer drugačen, ampak kljub temu pa na potrdilu piše, ali ste ali niste lastnik kakršnekoli nepremičnine. To zadevo dobiš pa na svoji izpostavi DURS-a.

pinkiponki -> RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnine-tiste, ki ste se prijavile na ssrs (18.2.2007 20:14:29)

Mojca, to rabimo zato, ker želimo koristiti eno od prednosti (da prvič rešujemo stanovanjski problem) pri skladovih stanovanjih. So pa točno tako napisali, da potrebujejo izjavo, zato sem po tem spraševala. Hvala

Stran: [1]