|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnin... 14.2.2007 13:55:30
|
|
|
|
tiny
|
napišeš na roko na list papirja spodaj podpisana ta pa ta nisem lastnik nepremičnine V Lj dne, 2222 Podpis To je vse kar hočejo.
|
|
|
|
|
RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnin... 14.2.2007 14:15:24
|
|
|
|
bskrle
|
Točno tako, kot je napisala tiny
|
|
|
|
|
RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnin... 14.2.2007 15:36:46
|
|
|
|
pety78
|
Nič ni potrebno komplicirati.
|
|
RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnin... 17.2.2007 11:48:31
|
|
|
|
petra a
|
izjava je pač izjava, to pomeni da nekaj spraviš na papir in podpišeš, s tem stojiš za svojim podpisom in v nekaterih primerih celo lahko kazensko odgovarjaš če daš neresnične podatke če pa bi potrebovala potrdilo, potem ga dobiš na geodetski upravi
|
|
|
|
|
RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnin... 17.2.2007 20:35:08
|
|
|
|
Moyca_
|
zakaj to rabite????
|
|
|
RE: izjava, da nisi lasnik nobene nepremičnin... 18.2.2007 1:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mejčkeno bolj uradna varianta tega je pa potrdilo o katastrskem dohodku. Namen je sicer drugačen, ampak kljub temu pa na potrdilu piše, ali ste ali niste lastnik kakršnekoli nepremičnine. To zadevo dobiš pa na svoji izpostavi DURS-a.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.