RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:00:22)

No, evo primera:

Čevlji od irregular choice stanejo v njihovi spletni štacuni cca. 50 funtov, kar je prbl.72 € in poštnina je nadaljnih 16€. na ebayu sem snake čevlje (nove) kupila za 16€ in dala za poštnino 12€. Računica?

V njihovi štacuni pride vse skupaj 88€, na ebayu: 38€ torej 1,5x ceneje




lemavrica -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:01:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Levis in Diesel nista več merilo za kvaliteto. Od kar pa sem vidla da so se stricu Hiflinger kavbojke za cca. 150€ v dveh mescih na kolenih strgale pa itak hvala lepa za tako robo.


Fora je tudi v tem, kako je tekstil obdelan. Če že kupiš model, da je "strgan" in pobeljen, bo seveda zdržal manj, kot neobdelane.


So bile čist navadne kavbojke, ne preveč obdelane in pobeljene. No vseeno tudi če bi bile, za taki denar nebi smele po dveh mescih zacvetet na kolenih.




Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:02:29)

No, da te potolažim, lemavrica. Nimam bajne plače. Niti 1500€ ne. Pa še stanovanjski kredit imam pošteni. Si pa videla, kako kupujem. Zgoraj imaš računico. mene eni čevlji od irregular choica pridejo manj kot eni massovi.




Felicity -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:03:28)

No vseeno tudi če bi bile, za taki denar nebi smele po dveh mescih zacvetet na kolenih.


A, to pa sigurno.




Blink1 -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:03:42)

Ok...z mojo mizerno (proti 2500€) plačo, si ne morem privoščiti kakšnih Diesel ali Levis ali Hilfiger ali whatever...

Gledam, da so hlače udobne in da je vsaj solidna cena. 50€ bi še dala, ampak samo 1x na leto.

jaz se vsak dan sprehodim po Gosposki, pogledam po trgovinah in če je kaj takega, kupim.

Drugače pa nimam časa šopingat...Kdaj? Ob štirih pridem iz službe, ob petih imamo kosilo, malo sem še z Nejo in mojim dragim, pol pa je itak že vse zaprto.




lemavrica -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:04:03)

Lej Raho, mene ni treba nič potolažit. Sem že par postov višje napisala da nisem nobeni fouš, ker pač ne rabim bit. Imam večinoma vse kar rabim oz. si želim.




Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:05:29)

IZVIRNO SPOROČILO: N&N

Drugače pa nimam časa šopingat...Kdaj? Ob štirih pridem iz službe, ob petih imamo kosilo, malo sem še z Nejo in mojim dragim, pol pa je itak že vse zaprto.


No, tukaj pa jaz nadaljujem... Potem dam oba spat in hop pred računalnik...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  na ebay[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

london_paris - jaz sem pa mislila, da je to irski seter... Ker sem jaz kolebala med njim in novofundlancem




Felicity -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:07:22)

Sama pa raje dam za ene Dieselke 170€, kot 3x po 50€ za kr ene.
Meni Dieselke ful odgovarjajo, model dobim, malo zarenčim ko plačam, a v njih se počutim cool.
(Imam samo ene, kupljene lani).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ma so zakon![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Strawberrie Cherrie -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:07:48)

Ne, ni koker španjel[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Irski seter. Ptičar[sm=smiley36.gif]




soncece24 -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:08:19)

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Še bolj pa se splača kakšen Dunaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


ja, to je pa v planu za spomladi - je moj rabil en izgovor zakaj mora kupit navigacijski sistem za v avto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] zdaj me pa mora v oni veliki outlet peljat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]



do tja ne rabi navigacije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  
samo levo je treba gledat ter "Richtung Flughafen" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


pa ne zdaj reveža v drek tiščat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa tak dober izgovor si je našel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ta z e-bayem je sicer res ugodna varianta, ampak jaz sem žal čist izvenserijska in ne morem ničesar kupit, ne da poskusim. Kake japonke ajde, ampak čevlje pa ne, sploh pa ni šanse da kupim kaj za oblečt, da ne probam.




soncece24 -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:09:29)

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Ne, ni koker španjel[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
Irski seter. Ptičar[sm=smiley36.gif]


pa res da je irski, ampak ko si ga od zgoraj slikala se mi je ful zdelo, da je na kratkih nogah.




Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:09:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Sama pa raje dam za ene Dieselke 170€, kot 3x po 50€ za kr ene.
Meni Dieselke ful odgovarjajo, model dobim, malo zarenčim ko plačam, a v njih se počutim cool.
(Imam samo ene, kupljene lani).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]



Tukaj ti pa jaz dam popolnoma prav. Enako delam jaz. Kupim si ene poštene armanijeve kavbojke za 50, 60 € in imam potem mir. točno vem, kateri model (nosim jih že od poroda naprej) in ni šanse, da kupim drugega. prej sem ap imela 14 parov kavbojk v omari in mi nobene niso bile kot ulite

Sonce - jaz pa sem čisto serijska po porodu postala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] prej ni bilo šanse, da bi si kaj kupila ne da bi probala (v pasu sem imela 58 cm). Sedaj pa mi je vse prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




lemavrica -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:12:02)

To s kavbojkami je čist odvisno. Jest imam ponavadi kavbojke od TW za cca. 45€ in so kot ulite. Pomoje kako ti sedejo ni pogojeno samo od tega in kolk drage so. 




Felicity -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:14:16)

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

To s kavbojkami je čist odvisno. Jest imam ponavadi kavbojke od TW za cca. 45€ in so kot ulite. Pomoje kako ti sedejo ni pogojeno samo od tega od kere firme so.


Ne, seveda ni pogojeno.
Pred porodom sem nosila kavbojke od With-Boy, potem pa sem jih lahko samo podarila, ker se nisem in nisem stlačila več notr. Pa tudi druge modele sem pomerjala, ma se nisem več počutila dobro v njih. Enostavno.




Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:14:20)

Saj, to je point - ko najdeš model in kroj kavbojk, ki ti 100% odgovarjajo... Meni akvbojke zdržijo tudi 3 leta, če ne več. Sedaj pa razdeli 60€ na tri leta...

Enako imam plašč od mure že 5 let pa nikak da se znuca. Mi že gre rahlo na jetra[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





soncece24 -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:14:58)

Glede kavbojk je po mojem tak: lepšo ko maš postavo, cenejše kavbojke lahko kupiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] če pa si malo bolj "izvenserijski" ni važno ali v plus ali v minus pa moraš fejst pazit kaj kupiš in tudi malo več investirat, da dobro zgledajo.




Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:16:25)

Sunce - točno to. Ko sem bila suha (res suha) sem lahko kupila katerekoli kavbojke. Sedaj pa...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Jedva, da sem našla model, ki mi je ustrezal - sem porabila cel dan, da sem se stlačila v ene, ki so bile ok.

In by the way - na Dunaj se ti splača iti, ko bodo poletne razprodaje - bojda so sedaj v tem outletu imeli tako razprodajo, da je moja kolegica jokala od smeha ob cenah.




Felicity -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:16:56)

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Glede kavbojk je po mojem tak: lepšo ko maš postavo, cenejše kavbojke lahko kupiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] če pa si malo bolj "izvenserijski" ni važno ali v plus ali v minus pa moraš fejst pazit kaj kupiš in tudi malo več investirat, da dobro zgledajo.


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Bravo, tako je z mano ([image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] - to sem jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])




lemavrica -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:20:44)

Pol imam pa jest res srečo na kar se kavboj tiče. Ga skor ni TW modela ki mi nebi sedel na rit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:28:49)

Jebela cesta mate spet debato.Po pravici povedano me boli đoko kakšne firme so hlače,sem srečna,da dobim take,da jih na bunker spravim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Spark -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:29:12)

Jest bi pa za kavbojke dala tudi 100€, samo da mi pašejo. Prej sem nosila št. 28, pa sem lahko vse gor stlačila, zdej jih pa sploh ne dobim gor, zdej se vrtim okli 32. Kateri koli model sem probavala, ni šlo. Ali so mi preozke čez rit, ali pa čez noge, ali so preširoke v pasu. Kaj bi dala za ene dobre kavbojke.Lani sem v avstriji v Kik tekstilnu najdla kavbojke za 20€, ki so bile, še najbolj od vseh, ki sem jih probavala po LJ. Hotela sem si kupiti več modelov oz. različnih barv jeansa, pa so mi bile samo ene prav.




Spark -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:30:31)

Aja, kje na E-bayu, kupujete in kako to poteka? A so to nove ali stare stvari? Kako se plača? A se to kupuje pri fizičnih osebah ali pri podjetjih. Nič ne vem o tem. 




Magi* -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 15:36:32)

khm, meni bi bila tudi 1500 EUR lepa plača. pa si vseeno tu in tam kaj privoščim. tu in tam. seveda si zato kaj drugega ne privoščim...




zanika -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 16:23:16)

Sama pa raje dam za ene Dieselke 170€
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Mama mia... Pa kakšne plače imate ljudje? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vsak mesec dobim na račun 420 eurov (plača, delovna uspešnost, prehrana in potni stroški), ker imam 224 eurov nekakšnih prispevkov in davčnih odtegljajev. Zaposlena sem v javni upravi in priznam, nemogoče je kupiti ene Dieselke za celih 170 eurov. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] To je skoraj pol mojega nakazila, pa je potrebno upoštevati še ostale mesečne stroške.

Še na banki mi je gospa, ki ureja kredite dala komentar: "Gospa, ne morete dobiti 40.000 sit kredita na mesec, ker sodite v rizično skupino - upoštevati moramo minimum za preživetje".  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

Nikogar ne obsojam, če si lahko privošči več od mene. Pravzaprav sem mu zelo fouš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Nosim kavbojke, toda "duty free" varianto (pa še bolje mi pristaja model)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




hariba -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (22.2.2007 17:16:33)

Meni pa disel, beneton, mura, armani in kaj vem katere firme še ne predstavljajo kakega statusnega simbola. Meni je pomembno, da se v oblačilih dobro počutim in mi pašejo. Ker si dragih blagovnih znamk ne moreem privoščiti, vsaj v veliki količini ne, raje gledam na razne barvne kombinacije in trike, da se tako skombinirat, da zgledamvečkrat različno oblečena. Tu pa tam si kako stvar tudi sama zašijem, pa nekaj modnega nakita sem si že občasno tudi. Mislim, da se da tudi za malo denarja kar lepo oblečt.Pika na i so itak modni dodatki. Jaz osebno raje kupim cenejše hlače pa imam več krat nove kot pa recimo lewiske in imamm  so one in jih nosim par let. Imam pa ene diselke. Jaz raje vlagam v otroke in v hišo kot le nase[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>