RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda



Sporočilo


tanaja* -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (23.2.2007 13:33:38)

Jaz večinoma furam Fishbone, super kreacije in barve. Zasledila sem pa samo v ljubljanskem New Yorker-ju, ali obstaja še kje kakšna štacuna, kjer imajo samo od Fishbone [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?




* Mateja * -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (25.2.2007 17:28:55)

Jaz bi si lahko privoščila kak drag kos, finance bi to zmogle! Samo enostavno mi je škoda dat tok keša za cunjo, ki jo bom zagotovo nosila samo eno sezono. Jaz sem taka, da moram met moderne stvari in jih mora bit polna omara.  Kupujem večinoma v Italiji, pa v Trstu, kak lep kos tudi pri nas v trgovinah pod točko 2! Že sedaj vem, da po vsej verjetnosti letošnjih 3/4 hlač zimskih, pa kratke bundice s patentom okrog pasa drugo zimo nebom nosila, ker si bom kupla pač tako, ki bo "moderna" drugo leto. Staro pa bom mela za doma!
Zdej že pridno nabiram spomladansko kolekcijo, da se pa možek ne jezi kupim kaj tudi njemu, za malega pa velikokrta poskrbijo kar se cunj tiče none, pa rojstni dnevi,... V glavnem sem nora na nakupovanje, čeprav velikokrat samo gledam in se držim za obe roki, da nebi kupila kakega brezveznega kosa!




Anonimen -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (25.2.2007 22:27:12)

Jana73 je napisal/a:

2. zmerne cene in dokaj kvalitetna roba (H&M, Zara, Benetton, S'Oliver, Mexx, ...)


No, meni se Benetton, S'Oliver in Mexx ne zdijo zmerne cene.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ena sama kiklca na otr. oddelku Mexxa stane 50€. Hvala lepa, nej kr majo. Meni je ze za kavbojke v H&Mu na OTROSKEM ODDELKU tezko dat 6000 sit (ok, itak da mami, pa vseeno). Jaz kupujem v H&Mu (otr. oddelek), Zara (otr. oddelek, na odraslem zg. dele) in ce je ze res kaj lepega, se v Tally Weijlu. (imam 3/4 hlace, ki so stale 10k .. in sem komaj komaj si jih kupila .. pa ne zato, ker ne bi imela, ampak zato, ker se mi zdi skoda dat toliko).

Sem si pa letos kupila ene bolj lepe sive, klasicne, volnene hlace v Top Shopu - so stale sicer 11k, ampak so mi bile PRAV, kar je pri moji visini in kg ze res redkost. In ker na otroskem takih hlac ne bom nikjer dobila .. majhnih in suhih se pa se niso usmilili, da bi zaceli kaj pametnega prodajat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Jaz imam pa raje vec stvari, ampak zmerne cene (v Adessi, Takku in podobnem ne kupujem, tudi v New Yorkerju ne .. razen Fishbone torbic, ene Fishbone majcke in jakne in se ene majcke nimam nic od tam), da nisem skoz eno in isto oblecena. Za majcko pa ne dam vec kot 2500 sit (H&M, Zara).

Me pa ne moti, da si tisti, ki si lahko privoscijo, privoscijo znamke. Samo meni je letosnja moda totalno mimo in ponavadi so mi neke oh in sploh cotke grde, tako da nimam s tem tezav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Moyca_ -> RE: Bolj vas berem, bolj se čudim :-) (25.2.2007 23:21:48)

Ribica jaz ti komot dam par kil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]