krtekxx -> RE: Upanje po splavu-2.del (7.7.2008 9:08:01)
|
Ooj! Danes se da kar dihat, kajne. Pri nas so bile res prave plohe, nalivi, nevihte...sem se celo noč skozi zbujala. Tako sem sedaj kar zaspana. K sreči sem doma in se lahko skrijem v posteljo kadarkoli. Odločila sem se, da bom doma še ta teden, potem pa grem za 4 ure na dan v službo (2 8-urna šihta v tednu, pa še mal doma). Splošna zdravnica mi mojega predloga ni hotela posredovati na komisijo, temveč je rekla, da mora to napisati ginekologinja. No, če bo ginekologinja kaj zatežila glede tega, ji bom rekla, da če mi ne napiše predloga za 4 ure, naj mi kar preventivno napiše napotnico za psihijatrijo. Jaz pač ne zdržim več doma, strašno rada bi bila spet v elementu...enostavno ne vem, kaj naj sama s sabo doma. V zadnjih 3 mesecih sem prebrala toliko knjig kot jih prej nisem že nekaj let skupaj, vrt je zrihtan, zmrzovalnik polhen zamrznjene hrane....kaj mi pa še drugega preostane, če na moji odločbi piše, da moram biti doma in mirovati??? Tako, drugi teden akcija, potem bom pa videla kako in kaj. Lepo se imejte vse skupaj.
|
|
|
|