Milamay -> RE: Upanje po splavu-2.del (20.7.2008 17:30:56)
|
Spet pozrdravljene! Mi smo nazaj z morja. Kako hitro mine dopust!!! Me pa tolaži misel, da bomo doma le nekja ndi, potem pa spet malo na dopust. Na morju je bilo super, voda topla, prav fajn se je bilo letos kopat, naš mlai navdušen nad morjem .. On bi kar ostal doli. Malo mu je le manjkalo družbe. Na plaži so bili v glavnem bolj tujci, eni Slovenci so imeli pa večje otroke. Drugače pa je bilo res fajn. Najprej pozdravljam Špelko 12 in Fergesio - tudi nobena od nas si v žilvjenu ni milsila, da bo kdaj pisala v tako temo, a na žalost se nam je vsem to zgodilo, kot se je vama. Enim enkrat, drugim večkrat ... Kot so že vse ostale napisale, se tudi jaz strinjam s tem, da čas počasi vseeno celi rane in počasi ... počasi bo vama tudi lažje. Meni je najbolj pomagalo, če sem se o tem pogovarjala in izjokala svojo bolečino in zagotovo mi je ta forum tudi pomagal. Nekako začutiš, da le nisi sam, da se to mnogim ženskam zgodi, da je to pač kruta usoda ... Seveda pa pozdravljam tudi vse ostale punce - Lano, Andrejo, Tinaajo, Sonchek, Mediko, Krtexx ... in vse, ki jih nisem posebej omenila. Mislila sem tudi na vas. Ali je katera kaj slišala od Kodrane? Sem se večkrat spomnila tudi na njo. Špela 100 - naš fant je OK, živahen, vsepovsod ga je polno in je prava klepetulja. Nenhno govori. Nimam pojma po kom se je vzel! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] V vodi je res užival, ves čas bi bil samo v vodi. Tvoj pa je tudi že star 4 mesece?! Res čas beži! Tako. lepo bodite in se kaj javite. Pozdravček
|
|
|
|