murencek -> RE: Novembrske levinje 2007 (15.1.2008 13:11:43)
|
živjo! scubadiver, vanja v. - menstro definitivno mam. Mi že 2 dni fejst lije. Sam d je trebuh fajn! Kolegica je polno dojila, no še zdej občasno kdaj podoji svojega 15m sinka. Menstro je dobila 2m po porodu. Tudi jst polno dojim, pa jo že imam. Zgleda je čist odvisno od ženske, ena jo bo dobila prej, druga kasneje. sonchek - jst sm nehala povijat to nedeljo. Se pravi, ko je imel Staš 3m in 12dni. Ne vem, kolegici je tudi patronaža (področje Domžal) rekla, čeprav so kolki fajn, naj še povija do 2-3m. Pa je naredila tako. Žal pa ne vem, kaj ti reči. Če Stašu ne bi blo treba povijat, bi ga jst vseeno preventivno 2m (sam ga je blo treba). sprehodi - komaj čakam, da se vreme zrihta. Dons sm imela namen iti, pa se je okol 11h stemnilo. Zdej je pa oblačno. Res ne vem, kako in kaj. Imam namen hoditi skoraj vsak dan redno (razen ob megli in dežju), sam zdej me bega, da ima Staš komaj 3m[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. In ne upam ven (pediatrije se bojim kot hudič križa), če ni sončka. No, sej bi šla tudi, če bi blo oblačno - svetlo, sam dons je blo tko čudno zuni. Morm res nagruntat to Postojno (Domžale imam tko nagruntane). zirafa, kako si kej? Imaš svojega angelčka blizu? Res hudo vse skupi. Midva Staša še nisva peljala k babici in dedku na grob. In vedno me stisne ob misli na vse skupi (ko bo vreme dalo, bomo čim prej šli v avto in na pot). LP
|
|
|
|