|
lili8 -> RE: Decemberčki 007 (4.6.2008 17:41:01)
|
No, zdaj pa vidim, da nisem več na "ignore", sam mal pojamat je treba. Ayo, naša tud v trans pade, ko fotoaparat zagleda, tko da jo je pol treba ful imitirat, da pozabi nanj, in se zasmeji. Pikica*, naša se še nič ne plazi, pa tud na trebuhu ni rada preveč dolgo. Ima pa en tak poseben način, da se ne vam kako bi to sploh opisala, nekako z ritko gor meče in se potem tako prestavlja. Zadnje čase je v postelji kar naprej pošrek, ali pa ima glavo tam, kjer so drugače noge, če ni v spalni vreči in je bolj mobilna. Nian, vidim da imaš ti tud kar precej za prat. Alja je ful fotogenična, frizuro ma pa bolj tako kot naša. Koliko je pa ta otrok velik, če ima pa pri 18m samo 7,5kg? Vrtnica79, mi smo tudi Fluonatril tabletke včeraj dobili. Je P rekel, da jih je treba zdrobit in s čajem zmešat. V lekarni pa je rekla, da zdrobit pa po dlesni namazat. Zdej pa bod pameten, kaj je prav Soljenje, jaz ji hrano tudi malo solim, ampak res čisto malo. Je babica rekla, da lahko. Želva, mi smo Ad3 kapljice dobili že na prvem pregledu pri 1 mesecu. Dajem ji 4 na dan (če bi se dojila, bi jih dobila več). Raho in Skaana, en kup za vas, da se čimprej pozdravite. ElaM, moj tudi večinoma cele dneve dela, čeprav vseeno malo prej domov hodi kot ob desetih zvečer. Tko da sem se že kar mal sprijaznila. Mi smo bili pa včeraj cepljeni, in ima danes okrog pikice rdeče (veliko kot za en kovanec) in malo trdo. Sem klicala k P, pa je sestra rekla, naj ji samo obkladek dam (to ji ga tako ali tako dajem vedno po cepljenju). Ali se vašim tudi tako naredi po cepljenju? Ne vem katera (mislim, da Ayo) je spraševala kdaj dajemo GH. Jaz ji dam v času kosila zelenjavo, tam nekje od 12.00-13.00, zdaj ji 2 dni dajem tudi dopoldan sadje. A se mogoče da kateri razložit, kako se slikco na temo prilepi, bi bila zelo hvaležna.
|
|
|
|