Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
, mamice.

. Naš Aleksej je decembrček in pika.
. Tako da lahko kar spim, čez dan pa tudi imam čas da skuham in kaj pospravim. Lataša je sestrico sprejela zelo zaščitniško, mi pomaga pri previjanju in ostalih stvareh. Če pride kaki obisk, pa jo pazi in malo "posodi" da jo drugi cartajo.
zate in
Bodo mogle naše ostale decemberske čveke malo pohitet in se nam pridružit
je priden in sploh pravi cukercek!!
!
, tele prvi dnevi doma so res psihično čist
.Mam kar eno tako krizo, ko se tamala dere ko norc, pa ne veš kaj bi, da bi jo kar nazaj nesla, pol se pa krivo počutim. Mah, sej bo!
! Pa sem celih 9 mesecev zdržala brez. Zdaj pa se mi je tak zluštalo, ko sem speglala cel kup plenic
. Aleksej načeloma ponoči spi, prvo rundo malce dlje - do štiri ure, ker ga okoli devetih, desetih utrudim z večerno toaleto (sem si jutranjo ravno zaradi tega prestavla na večer), nato pa se spet doji na dve uri. Dopoldne bedi tam pol urce, nekje tam od petih do šestih zvečer pa se začne bedenje ob prsih
.