pf -> RE: Septembrke 08 (9.4.2008 17:05:01)
|
Sem že iz pregleda. Pikica ima že 300 gramov in je vse vredu z njo, no pa z mano tudi, le malo bolj nizko leži. Morfologijo imam 8.5., še kar dolgo, ampak nič zato, ker jo itak stalno zmeri od glavice do trebuščka, pregleda srček po prekatih, srček smo tudi poslušali. Glede odločbe ZZZS za bolniško glede mirovanja na domu mi je rekla, da lahko grem komot ven vsak dan in če me bodo iskali bo že ona povedala, da mi je dovolila izhode. Kahlo te košarice in zibelke so tudi meni všeč, ampak bomo kar vzeli posteljico, ker nam ravno gre noter. Tejchy tudi midva bova vzela 70 x 140 kinderpet, ki se spremeni kasneje v posteljico, pa tudi previjalno komodo od iste firme. Lip Poljčane nam je blizu, pa se nama zdi ful lepo in kvalitetno. Delajo pa tudi otroške sobe, tako da bomo kasneje dokupili vse kar bo potrebno, ko bo v otroški sobici. Petra 1978 baldehinček mora biti pa obvezno pri nas, ker je obema všeč. Tak so cart posteljice, ki ga imajo, pa všeč so mi tudi tiste stranske blazine v istem vzorcu in barvi.
|
|
|
|