gold fish -> RE: Septembrke 08 (10.4.2008 19:00:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lepo, da urejate svoja stanovanja. Zdaj je ravno tak čas, ko pri vsaki hiši ali stanovanju nekaj delajo. Jaz sem si pa omislila novo korito pomivalno v kuhinji in upam, da bo končno prišel danes majstor. Jaz pa razmišljam o bazenu vsak dan bolj in ne vem, če ne bom naredila nakupa. Nisem se še čisto odločila, če bi tistega navadnega kupila, ki jih imajo v Baumaxu, Bauhausu ali Obiju. Veste tiste modre, ki ima samo rob napihljiv in lojtrco, ali pa bi kupila tistega, ki ima plastični obod. Tak drugi me pride okrog 1400 do 1500 EUR. Nekak mi je prišel v misli, ker se bi mi zdelo fino, da bi se poleti lepo namakala v bazenčku, ko bo vroče. Morje julija in avgusta itak odpade, ker zadnja dva meseca ne bova šla na morje, sva se tako dogovorila. A ima katere izkušnje z bazeni? Če ga imate kje doma prosim, da mi napišete kako se obnese in kakšen je. Me to you med in mleko bo pomagalo, res si mogoče nesi nekaj za brat, pa idi že ob 21.00 v posteljo, pa boš zaspala. Naj ti jutri mine v službi, drugače pa lep delovni dan. pf - jaz imam doma tega z napihljivim robom..tistega največjega ..mislim, da je premer nekje okrog 5m, višina vode pa 1,2m ..nisem čisto ziher glede mer....bi morala pogledati.... Mi ga imamo sedaj 3 leto in je prav cool. Lepo komot zaplavaš, smo včasih kar 4 naenkrat not, pa ni panike..... Smo našemu pikecu kupili še košarko in odbojko za bazen in je res fajn, ko prideš poleti domov in se fajn ohladiš.. ... Je pa res, da moraš redno skrbeti za vodo (uravnavanje ph, alge, ....), pa če se držiš reda (preden greš v bazen noge opereš, pa da ne greš cel zašvican not....) je bazen dobra izbira.... Jaz tudi računam na namakanje v njem, če nam ne bo zneslo iti na morje..... ne vem kako bo takrat moje stanje.... Kar se tiče tistih ta drugih..... baje niso preveč v redu.... Nam hodijo vsako leto gasilci polniti bazen in so to njihovi komentarji.... točno kaj ni v redu bi morala možeka vprašati....
|
|
|
|