|
Bethany -> RE: Celjanke (z okolico) (28.12.2008 17:50:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka ...no, danes ponoči pa je tudi Gaja malo bedela, kakšno slabo urico, meni pa se zdelo kot večnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] (drugače se dvakrat zbudi - ob 3h in 6h ali 2h in 5h - odvisno kdaj zvečer zaspi ali ob 22h ali 23h) ja tudi mi spimo tri do 3,5 ur v kosu ponoči, čez dan pa dve do tri ali pa pol in potem dve uri bedi... in nič je ne budim, ne uspe niti kakšnemu obisku. ko se ona odloči, da bo spala- spi. ... joj, srečnica, če ti ponoči samo slabo uro bedi. moja pa vsaj eno uro, če ne več. kadar jo uspem najest in uspavat v eni uri, sem ful zadovoljna. ful počasi je, mislim da je to povezano, da nimam glih navala mleka in se mora mal trudit, da kaj priteče... [sm=smiley13.gif] me pa malo srkbi, da mi ga zmanjkuje, obe zizi sprazne, pa je še kar lačna [sm=smiley19.gif] danes nama je pa ponoči kraval delala. zbudila ob štirih, jedla do petih, ponavadi jo dojenje nazaj uspava, ampak danes ne - je bil budna ko sredi dneva. pa kar neki tečkana. šele ob pol sedmih je uspela nazaj zaspat. [sm=zmeden.gif] no, pa potem do desetih... hb, za nedeljo, da je tud moj se lahk naspal. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|