sončnica24 -> RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 (7.3.2008 10:08:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Levinjaa blagor se tebi za ploh trebuh jaz sem tako napihnjena, pa že pred nosečnostjo sem se malo zredila, da sedaj res grozn izgledam. Joj takoj po porodu obvezno telovadba, se že vidim.... Jaz sem pa včeraj brala, da Dabroston ne priporočajo med nosečnostjo in se ne izključuje možnost napak pri dojenčkih. Mislim pa zakaj ti ga potem predpisujejo? A zdaj se bom pa še za to sekirala, če bo vse v redu, da ne bo kaj narobe zaradi jemanja zdravil itd. Trebuh me še vedno boli, pomoje imam probleme z želodcem. Jolly se mi zdi kot da sebe berem, jaz imam tudi tako napihnjen trebuh da je groza, so mi tiste kavbojke ki so mi ble še pred tednom prevelike zdaj čisto prav. Se mi zdi da je želodec kriv samo nisem nikoli prej imela nobenih problemov. Drugače pa grem jaz v torek na 1. pregled me je zdaj sestra klicala, tako da upam da je vse vredu, ker če mi bo še naprej tako slabo potem pa bom mogla doma povedat. Samo nebi rad dokler ne dobim potrdila da je vse v najlepšem redu. Zdaj pa tiste, ki ste že imele preglede, zanima me naslednje? So šli partnerji z vami ali ste šle same? Pa zdaj se že prva slikica dobi?
|
|
|
|