afnica mala -> RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 (7.3.2008 10:53:40)
|
sarcy- za zadnji ultrazvok s kratkim posvetom in pisanje recepta sem dala cca 51 eur- tako imam v spominu. Ampak sem veliko bolj zadovoljna z ultrazvokom oz. tolmačenjem le-tega kot pa pri svoji g. v Domžalah. Npr. mi je rekel, " a vidite ..., to je to, kar je še bolj pomembno okoli ni vidnih krvavitev, izmeril mi je maternični vrat in vse to razložil, da imam zelo dolgega in zakaj je to uredu.... Pri svoji g. tega nisem zvedela. Zato. jolly- to je tista slavna knjigica Nosečnost po tednih. Sem jo kupila že v drugi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], pri 3 je sploh nisem ven potegnila, ko pa je tokrat kazalo bolje, sem jo začela brat. Ne upam pa si zapiskov delat noter, čeprav bi jih rada, pa slikico nalepila bi si tudi, ampak nekak zaradi vraževernosti, če bom to naredila, bo potem spet kaj narobe. Imam že 2 slikici. In če mi tokrat reče, da je vse ok, bi jo pa mogoče res začela izpolnjevati. Nosečke, kaj pa jeste, da zadostite potrebam po kalcijiu? Jaz težko dosežem mejno vrednost. Popijem velik kozarec mleka s kalcijem, pa Activio, potem sem vzela še eno kalcijevo tableto na dan, pa me je 2 dni nazaj po njej tako zvijalo še več uric, da sem skenslala.
|
|
|
|