RE: ČAJ KRVOMOČNICE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Cveti marjeti -> RE: ČAJ KRVOMOČNICE (31.8.2016 8:53:40)

Živijo punce, sem nova na tem forumu, tako da se opravičujem že vnaprej če bom postavila enako vprašanje kot je že bilo kdaj postavljeno.
No midva se tudi trudiva za otročka pa me zanima sledeče....sama spijem zjutraj čaj posušene plahtice iz domačega vrta (pribl. 3dl) in vzamem kapsule maca. Zvečer pa s partnerjem spijeva vsak 0,5L čaja krvomočnice. Kaj ve menite...je to preveč? Ne bi smela tega mešati oziroma kakšne so vaše izkušnje? Hvala vam in upam da vse čim prej zagledamo ++




nea90 -> RE: ČAJ KRVOMOČNICE (27.11.2016 22:43:40)

hej punce! imam en problemček. Imam ful pomešane cikluse.. enkrat tečka pride na 35 dni, drugič 40, tretjič 28,.. vglavnem nevem si izračunati ovulacije. Ker s fantom poskušava delati na naraščajčku sem se odločila da poskusim s čajem krvomočnice. Pijem ga od 13. novembra... problem pa je nastal 20. novembra ka sem zvečer opazila malo krvavkast izcedek.. izcedek se pojavla od takrat vsak dan.. večina je sluz prozorna s primešano barvo rjave ali krvavkaste... čaj sem nadaljevala piti normalno, ker si nisem delala nekih skrbi.. ker pa me ti izcedki matrajo že celih 7 dni sem se odločila prenehati. Sedaj ga že 2 dni ne pijem, včeraj zvečer sem opazila malo že močnejšo krvavitev kot če bi želela priti tečka, vendar je ni. Punce kaj mislite bi bilo to lahko narobe? Nikjer nisem zasledila nič podobnega.. Malce me že začelo skrbet[sm=zmeden.gif]




Pikapoka24 -> RE: ČAJ KRVOMOČNICE (16.1.2017 20:03:36)

Živjo. Tudi midva sva pila ta čaj in sem dobila menstruacijo na dan, ko jo bi morala dobiti. Bila je močnejša kot ponavadi ampak je trajala zgolj 2dni nato pa sem imela 4dni rjav izcedek. Po navadi imam menstracijo 5dni.
Kaj menite je to zaradi čaja ali je morda prišlo do oploditve?




nea90 -> RE: ČAJ KRVOMOČNICE (17.1.2017 10:29:56)

Hejj. Moja izkušnja glede krvomočnice je taka.. po pitju sem nekje po enem tednu imela kakšni teden vsak dan rjave izcedke, kar me malo prestrašilo in sem prenehala s pitjem. Menstruacija prišla čez kakšna 2 tedna. Kar ulilo se je, brez rjavih predhdnih izcedkov. Tak da mislim da ti rjavi izcedki so povezani s pitjem.




Kiari -> RE: Čaj krvomočnice (14.10.2018 21:07:37)

Pozdravljene zanima me če ima še katera kakšno podobno iskušnjk z možem se trudiva za plusek imam 3 otroke on dva iz prejsnib vez želiva si močno skupnega je mimo ze pol leta in nič kljub folni kislini čaj krvomočnice bi pomagal ? Kaj drugega? Nevem več kaj bi pomagalo?




Mariposa08 -> RE: Čaj krvomočnice (14.10.2018 21:37:09)

Nevem koliko si stara , mogoče ovulacije niso več dovolj močne ? Imaš redno menstruacijo ? Meni krvomočnica ni nič pomagala , drugače naj bi pomagal Ašičev čaj, ti ga oni zmešajo samo poveš, da bi rada čaj za lažjo zanositev . Kaj pa pri svoji gonekologinji/ ginekologu si že bila , te je pregledal-a ? Nevem jaz za spodbudo O pijem klomid tbl oziroma sem jih pila 3 cikluse , ker imam zaradi PCO slabše ovulacije oziroma jih včasih tudi nisem imela. Z leti sd plodnost spreminja , ni vedno nujno , če je prej takoj uspelo, da bo vedno tako . Lahko poskusiš še Ašičev čaj namesto krvomočnice in pa obisk pri G da ti UZ naredi, da malo ovulacijo preveri . Drugo nevem kaj bi ti lahko še svetovala.




naty1989 -> RE: Čaj krvomočnice (15.10.2018 13:29:53)

Kiari
Odvisno je od tega koliko si stara. Če si okrog 30 let, potem je povprečna doba zanositve 1 leto. Tudi meni se zdi to veliko, ampak tako dolgo naše telo potrebuje da mu uspe. Mislim da pa pol leta probavanja še ni razlog za paniko kot pravijo strokovnjaki. Je si treba vzet kar nekaj časa za vse skupaj. Kot je rekla Mariposa08 so O včasih močnejše, spet drugič šibkejše, lahko da jih ni vsak mesec... mogoče tudi zaradi tega traja dlje, ker se vse ne poklopi tako hitro. In tudi, če ti je prej hitro uspelo, ni rečeno da bo zdaj enako. Ker ljudje se spreminjamo, plodnost in predvsem kakovost jajčec in semenčic pada. Svetovala bi ti, da še malo počakaš, potem ko bo pa že blizu 1 leta pa pojdi do G. In tudi za partnerja bi bilo dobro da se naredi kakšne preiskave. Drugače pa tudi, če je že tako zlajnano, sproščenost in čas bosta naredila svoje. Zdaj pa kdaj bo to, pa samo usoda ve. Tudi jaz oz.midva vztrajava že 9 mesec, pa še ni nič. Tako da v naslednjem krogu, če ne bo nameravam do G. 




naty1989 -> RE: Čaj krvomočnice (15.10.2018 13:33:43)

Tako da, v bistvu ni tiste magične sestavine kaj pojest ali popit. Ker če bi bila, se potem ne bi tu spraševale zakaj nam ne uspe,haha. Ko bo namenjeno takrat bo. Pa ne preveč gnati k srcu.




Kiari -> RE: Čaj krvomočnice (17.10.2018 12:14:10)

Stara sem 29let do sedaj z nositvijo nisem imela težav sem pa imela eno cisto malo me je pabika zagrabila ker sem spet začela krvavet dva dni po koncu menstruacije ki so pa res redne na 28 dni imam res tako kot mora biti in ovolacija je točno po tem izračunu ki je menstruacija za kak dan gor dol a več nikoli ni razlike sem se pa še enkrat narocila na kontrolo zaradi ciste čeprav mi je rekla da pri taki starosti jih ni več kot tri na leto pa da mogoče nebo nobene več v kratkem to neveš rekla mi je da je vse lepo maternica vse in da ne vidi nobenega problema ki bi povzročal problem z zanositvijo zatk mi je vse skupaj malo čudno spašujem pa tukaj zaradi kakšne iskušnje kake druge izmed vas pač firbčna sem nič drugega. Ll




laura13 RR -> RE: Čaj krvomočnice (17.10.2018 12:42:54)

Jaz sem pred zanositvijo pila ta čaj.
Le eno šalčko na dan.
Takoj ko sem zanosila sem nehala piti, ker sem slišala, da zna povzročati strdke in krvavitve ker pač dela močno kri ...
Pa se je vse izšlo odlično :-)




laura13 RR -> RE: Čaj krvomočnice (17.10.2018 12:47:55)

pa še to za tiste, ki vas skrbi zanositev ... jaz sem prvič zanosila takoj, le en sam dogodek je bil potreben in je bilo to to ... in nisva planirala.
drugim sva planirala in sva rabila 9 mesecev.
Zakaj, ne vem.
Veliko naredi psiha. In veliko naredi narava, ki se rada malo igra z nami ,...
Pa meni je v drugo tudi akupunktura pomagala, takoj po akupunkturi sem zanosila, še isti mesec ...
gre verjetno za zavore, ene si sami ustvarimo, ene so v telesu, v energiji ,.,..




Kiari -> RE: Čaj krvomočnice (17.10.2018 12:58:13)

Kaj pa je to akupunktur? Prvič slišim nk vsaj jaz🙈




naty1989 -> RE: Čaj krvomočnice (17.10.2018 13:54:49)

Kiari
Aha potem pa že imaš otroke? Ne vem če si kje napisala, nisem zasledila. Tudi jaz imam 29 let. No potem pa super, da je vse ok. 
Laura
Res je, mogoče so kakše zavore v telesu, pa psiha naredi svoje. Sploh pri prvem otroku traja nekaj časa. Pač ni vedno tisti pravi trenutek da se prime. Kaj čemo, 1x bo že kaj sreče. Narava na koncu upajmo poskrbi za vse. 




Kiari -> RE: Čaj krvomočnice (17.10.2018 14:01:25)

Ja imam 3 otroke saj zato mi je čudno ker vem da sem plodna ko zajec no vsaj bila do sedaj ....sedaj pa že 6 mesecev nič res je tudi da sem imela stresno službo in jo tudi zamenjala v tej službi imam vsaj bolj umirjeno isti poklic a vseeno bolj mirno




naty1989 -> RE: Čaj krvomočnice (17.10.2018 14:22:51)

Ja ni vedno enako. Če si prej takoj zanosila, ni rečeno da boš tudi sedaj. No s tem ni čisto nič narobe. In obratno, če si dolgo rabla da zanosiš ni rečeno da bo za naslednjič enako. Lahko preseneti. Pač telo in vse te zadeve si vzamejo svoj čas. Nič skrbet, sploh če že imaš otroke.




Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]