sazi -> RE: vrtec - zavrnjeni (24.4.2008 8:12:43)
|
Sisy, ja, jaz sem govorila s tajnico in s pomočnico ravnateljice - sem se zanimala za možnost vpisa v starejšo skupino, ko bo januarja dopolnil 3 leta, pa so mi rekli, da "ni šans" - sicer na malo lepši način, ampak rezultat zame je isti. Vlogo sem pa oddala že lani maja - ali pa celo aprila. Vem, da sem za nekaj dni zamudila lanski vpis, kaj bi bilo super, če bi bili lani zavrnjeni in bi imel letos 10 dodatnih točk in bil zagotovo sprejet, ampak smo bili ravno v "nabavi" novega stanovanja ali hiše in prej nismo imeli pojma, na katerem koncu LJ bomo kupili. No, in aprila smo kupili hišo in sem še skoraj isti dan letela v vrtec, a bila prepozna. Petrika - ja, tole je pa res žalostno. Itak je zadj prepozno, ampak a ni nobene variante, da si tu, v podnajemu uredite tudi stalno bivališče? SPloh, če ste tu že 7 let in vas najemodajalec pozna? Sicer pa je v LJ veliko vrtcev, kjer lahko stanuješ pred vrati imaš notri že starejšega otroka, pa mesta vseeno ne dobiš - po tem lahko sklepam samo, da je ogromno enostarševskih in študentskih družin, ker edino te lahko po levi prehitijo vse ostale - pa ne misliti, da koga napadam. Mi je čisto jasno, da mama, ki je sama z otrokom nujno potrebuje vrtec, ampak kot vemo, je precej takih, ki kljub vsemu niso same...
|
|
|
|