Ovulacijski test in Canesten tablete (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


dany82 -> Ovulacijski test in Canesten tablete (19.6.2008 21:01:16)

Heej,

Zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje z istočasno uporabo ovulacijskega testa in Canesten tablet?

Pričakujem namreč ovulacijo, imam pa tudi precejšno vnetje, pa me zanima če lahko uporaba Canestena prikrije rezultat testa?

Kakšno je pa mnenje o elevit pronatal tabletah? V navodilih piše da naj nebi imele nekih velikih stranskih učinkov, meni pa kljub temu povzročajo slabost in glavobol.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Upam da mi lahko kaj svetujete.

Pa lep in topel večer vsem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Hope2 -> RE: Ovulacijski test in Canesten tablete (20.6.2008 5:58:02)

Ovulacijski testi delujejo na podlagi LH hormona. Canesten ne vsebuje tega hormona, zato ne more na test vplivat. Se pa v času O zelo odsvetujejo spolni odnosi in upam, da tudi tebi ne pade na kraj pameti, da bi seksala v hudem vnetju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Tako bosta s partnerjem v enem velikem začaranem krogu. Ti boš prenesla na njega, ko se boš pa pozdravila, bo pa on spet nate. Raje se ta mesec pozdravita, kot preventivo ali za ziher naj si še on namaže s canesten kremo lulčija in drug mesec pejta veselo na delo. 1 mesec gor ali dol, bolje tako, kot pa da imata še naslednji mesec probleme.

Glede Elevita, lahko ga prekineš in vidiš ali so ti zanki zaradi tablet ali česa drugega. Nato pa probaj kake druge tablete ali pa samo tifol jej.




Tipa -> RE: Ovulacijski test in Canesten tablete (20.6.2008 10:03:14)

Glede Evelita lahkopovem da jih jaz zelo dobro prenašam, nimam nobenih slabih izkušenj, sedaj jem že drugo škatlo.
Imam samo temno obarvano blato kar me ne moti, tud slabo mi ni če jih vzamem na prazen želodec,  mi je bilo npr.  slabo pri UNICAP vitamih.
Probaj kakšne druge glavno je da imajo vse vitamine in folno kislino, lahko pa ješ smo Tiflo tako kot ti je že Dany82 napisala. 
Glede vnetja pa tudi jaz mislim da si ga najprej dobro pozdravi!




Stran: [1]