|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski test in Canesten tablete
19.6.2008 21:01:16   
dany82
Heej,

Zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje z istočasno uporabo ovulacijskega testa in Canesten tablet?

Pričakujem namreč ovulacijo, imam pa tudi precejšno vnetje, pa me zanima če lahko uporaba Canestena prikrije rezultat testa?

Kakšno je pa mnenje o elevit pronatal tabletah? V navodilih piše da naj nebi imele nekih velikih stranskih učinkov, meni pa kljub temu povzročajo slabost in glavobol.user posted image

Upam da mi lahko kaj svetujete.

Pa lep in topel večer vsem.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski test in Canesten tablete
20.6.2008 5:58:02   
Hope2
Ovulacijski testi delujejo na podlagi LH hormona. Canesten ne vsebuje tega hormona, zato ne more na test vplivat. Se pa v času O zelo odsvetujejo spolni odnosi in upam, da tudi tebi ne pade na kraj pameti, da bi seksala v hudem vnetjuuser posted image  Tako bosta s partnerjem v enem velikem začaranem krogu. Ti boš prenesla na njega, ko se boš pa pozdravila, bo pa on spet nate. Raje se ta mesec pozdravita, kot preventivo ali za ziher naj si še on namaže s canesten kremo lulčija in drug mesec pejta veselo na delo. 1 mesec gor ali dol, bolje tako, kot pa da imata še naslednji mesec probleme.

Glede Elevita, lahko ga prekineš in vidiš ali so ti zanki zaradi tablet ali česa drugega. Nato pa probaj kake druge tablete ali pa samo tifol jej.

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ovulacijski test in Canesten tablete
20.6.2008 10:03:14   
Tipa
Glede Evelita lahkopovem da jih jaz zelo dobro prenašam, nimam nobenih slabih izkušenj, sedaj jem že drugo škatlo.
Imam samo temno obarvano blato kar me ne moti, tud slabo mi ni če jih vzamem na prazen želodec,  mi je bilo npr.  slabo pri UNICAP vitamih.
Probaj kakšne druge glavno je da imajo vse vitamine in folno kislino, lahko pa ješ smo Tiflo tako kot ti je že Dany82 napisala. 
Glede vnetja pa tudi jaz mislim da si ga najprej dobro pozdravi!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




komarji
Lelly28 RR

Na kakšen način se poleti največkrat zaščitite pred komarji?

repelenti (25%)

sveče (0%)

naprave priklopljene v elektriko (25%)

z eteričnimi olji in rastlinami (npr. sivka) (50%)


Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!