pf -> RE: September 2008, 3. del (13.8.2008 7:33:19)
|
Dobro jutro babike. Super, da ste imele vse dobre rezultate na CTG. Tia ti pa ne vem, če ne boš prva zibala, če imaš izrisane popadke na 5 do 10 minut že. Vso srečo. Meta mislim, da zorenje posteljice je normalen pojav pri vsaki nosečnosti, ki gre proti koncu in ni povezano s krvavenjem. No čisto 100 % ne morem reči, nisem pa tega slišala. Če nosečnost lepo napreduje se prav vsaka posteljica odlušči počasi od maternice, ker se začne nalagati s kalcijem po robovih. Meni je G rekla, da v mojih tednih to ni alarmanten pojav, ampak normalen za 38. teden nosečnosti. Če pa se to začne dogajati v 30. tednu, 31. ali 32. pa definitivno lahko nakazuje na prezgodnji porod in jo je treba spremljati. Gold fish kako si spala? Upam, da ti je bolje. Mene je nazadnje cele tri dneve in noči bolelo, tak da tudi ti lažni popadki ne minejo kar tako. Vzami dupli magnesol, če te še boli in res leži, ker drugače ne mine kar tako. Če čisto normalno čutiš otročka ni po moje potrebe, da greš v P. Odloči pa se sama.
|
|
|
|