Marsy -> RE: September 2008, 3. del (13.8.2008 12:47:25)
|
Jaz sem se pa na neki spomnila - služba... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Delam v šoli. S porodniško nastopim 28.8. Prvi delovni dan imamo naslednji petek (22.8.) Pol so pa še zame delovni dnevi: 25., 26. in 27. 8. Torej 4 dnevi. Kaj je problem? 1. Moja služba je 130 km oddaljena od Izole, kjer začasno živiva. Sama se ne upam peljat in me tudi moj ne bi pustil. 2. Edini dan, ki bi ga lubi dobil frej v celem poletju, je 22.8. - ravno moj prvi delovni dan. Mislila sva it na Krk za 3 dni. 3. Imam pregled pri G v Izoli na torek (26.8.), kar pomeni, da bi morala v pon v službo, v torek na pregled in v sredo spet v službo. Kar pomeni full vožnje. Kaj mi vi predlagate? Dopusta ne morem vzeti, ker je porabljen... Ali lahko dobim bolniško zarad te vožnje? Ima katera te izkušnje? Mal mi svetujte, da se jutri slišim z ravnateljem. Pa še prav trapast se mi zdi zdele v šoli bit, ko bodo vsi z mislimi in delom pri novem šolskem letu in 1.9., ki se mene pravzaprav nič ne tiče, saj me ne bo.
|
|
|
|